onsdag den 1. december 2010

Sjov med hår

Jeg har en underlig hovedpine i dag. Og kvalme og ondt i kroppen. Irriterende. Det hjalp, da jeg tog en masse piller, men kun i nogle timer, for nu har jeg det underligt igen. Har aflyst træning, hvilket jeg er ret irriteret over, for jeg ville have trænet hver dag i en uge, efter i dag. Dog tog jeg to dansetimer i træk i går, så det går jo nok. Syv timer på en uge er rigtig godt, men det var mere princippet i det med en hel uge i træk. Nå, whatever.

I stedet har jeg leget lidt med mit hår.
Jeg har faktisk gået rundt sådan uden for, for jeg har lige været på biblo og i stofforretningen.

Om ikke så længe kommer der en hund og bliver passet. Den er sød og hedder Simba, og i går kidnappede jeg den og passede den uden dens ejers vidende, hæhæ. Den var inde hos min nabo (det er hendes ekskærestes hund) og stod og hylede op som en ulv, så efter tyve minutter låste jeg mig ind hos hende og hev den ind hos mig. Så lå den her de næste tre timer. En golden retriver der var ligeglad med sin størrelse og gladeligt smed sig henover om mig for at blive klappet og nusset. I dag har min nabo så spurgt om jeg ikke vil passe den i et par timer - og det vil jeg da hjertens gerne!!!

4 kommentarer:

 1. Nårh, en bette hund. Jeg elsker goldens, de kan smile. Og de er så dejlige!

  Og hey - flot hår, tænk at du kan sætte det sådan!

  Nu kan jeg lige se, du går med læbestift, ikå, men hvordan...altså...gør du det til hverdag? Hvordan da du begyndte på'ed og sådan? Jeg har nemlig en knaldhamrende lækker læbestift - meget rød - som jeg elsker og gerne vil gå med. Men du ved...det er bare sådan lidt VILDT at gøre det....sys jeg...

  SvarSlet
 2. hunde blev desværre aflyst, så nu er jeg ensom i min lejlighed :o(

  Angående læbestift så... er det bare en vanesag, tror jeg. jeg går ikke med det hver eneste dag, men synes faktisk det er ret fedt på en hverdag, hvor jeg ikke har ret meget andet sminke på - synes det ser ret så cool ud :o) Og sådan lidt overskudsagtigt. På med læbestiften, Ibs! I morgen - på en ganske almindelig torsdag!

  Men jeg har det med lipgloss som du har det med læbestiften. Synes det er alt for meget med det shine-hejs. Nææææ, en god rød læbestift, DET ved man hvad er ;o)

  SvarSlet
 3. Ja, og det ér jo så klassisk. Men jeg kan ikke få mig selv til det. Faktisk. Jeg må øve mig i at blive modig!

  SvarSlet
 4. Årh, hvor hyggeligt med hundebesøg!

  Ditte

  SvarSlet

Blog-arkiv