onsdag den 15. december 2010

Lav en lasagne til en hjemløs!


Vil lige gøre reklame for et "event" som er annonceret på Facebook og som jeg synes er en god idé.

Foranlediget af at så mange hjemløse sulter i kulden har to herrer, Nikolai Tristan og Ivan Emil (helt syrede navne!) taget initiativ til en "Lav en lasagne til en hjemløs dag" i København og Odense. Konceptet er at man kan møde op med en lasagne til de hjemløse - i Kbh foregår det på Kultorvet.

Og der er ingen god undskyld for ikke at deltage, for du behøver ikke en gang at møde op! Hvis du ikke har tid eller overskud til at gå i køkkenet og smutte forbi Kultorvet lørdag aften, så er der også mulighed for at indbetale det overskuelige beløb af 30 kroner - så donerer du en lasagne.

Jeg synes, det er et fedt initiativ og foreslår at du går i køkkenet og laver en lasagne til dig selv - og én til en hjemløs, når nu du er i gang :o)

3 kommentarer:

 1. Jamen, det er da mig der takker på vores alle vegne for at nogen tager initiativet :o)

  SvarSlet
 2. :-)
  Der er heldigvis mange dejlige mennesker, som gør meget for de hjemløse i Danmark hele året rundt... Selvom vi som udgangspunkt havde planlagt at gøre "Lav en lasagne til en hjemløs" til et enkeltstående arrangement, så vil vi forsøge at udnytte interessen til at lave noget mere vedvarende arbejde for de hjemløse i Danmark.

  Tak for interessen :-)

  Nicolas Tristan

  SvarSlet

Blog-arkiv