lørdag den 25. december 2010

juhuulegave.


Min julegave!!!

Da vi delte gaverne ud undrede det mig godt nok, at der bare slet ikke faldt noget af til mig ;o) Især fordi jeg altid på pinligste vis plejer at indkassere flest gaver, selvom jeg langt fra er den yngste. Men der blev færre og færre gaver og jeg havde stort set ikke fået noget! Men næsten til sidst viste det sig så, at den største gave, som ikke kunne ligge under træet, var til mig - og hele familien var fået sammen om at købe mig den Nespressomaskine, som jeg har fablet om i hundrede år!

Jeg er SÅÅÅ glad for den! Uhm, lækker kaffe på ingen tid.
Så skal der bare lige komme dagpenge, så jeg kan få indkøbt nogle flere kaffekapsler.

Derudover fik jeg to rugbrødsforme fra fætter Alex, et par glasbeholdere med skruelåg fra mor, et mumikrus (Mumi-far) fra min niece, juliennejern fra fætter Martin og to rigtig fine retrokrus fra Anne og så havde hun fået lavet et Popkulturisten-net til mig - rødt med en gravhund på, såååå fint :o)

Aftenen gik fint og var hyggelig selvom vi måtte starte meget tidligt på hele seancen pga. den lille niece, så vi også var tilsvarende tidligt færdige. Men det var faktisk meget rart, da vi ellers altid først er færdige med gaveræs langt over midna - og så først bagefter skal til i gang med ris a la manden m.m. Vi var færdige lidt over 21, så min søster og mand kunne køre hjem med babyen.

Hvad fik I andre i julegave?

6 kommentarer:

 1. totalt herre-nice :o) Der er grobund for et kaffeinchok :o)

  SvarSlet
 2. Tillykke med kaffemaskien! Hvor stort - gid det var min!
  Min yndlings gave var salt lakrids fra Danmark. Yay!

  SvarSlet
 3. Haha, det var også en god gave - bortset fra at jeg ike kan lide lakrids, men jeg ser pointen ;o)

  SvarSlet
 4. mine to yndlings må være min nye el-kedel, med temperatur styring - nu kan min the blive brygget ved rette temperatur.

  og så fik jeg en fin lille notesbog fra http://mymilktoof.blogspot.com/ - jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive i den, for det skal være fint :)

  SvarSlet
 5. ej men det med temperaturstyring er da også vildt smart! anede ikke at det fandtes :o) Den lyder fin, tand-notesbogen, hmm... Du kan måske skrive opskrifter ind som tilfredsstiller din søde tand...?

  SvarSlet

Blog-arkiv