søndag den 19. december 2010

I går havde jeg inviteret Hannah ind og se Far til Fire i byen i Cinemateket. Jeg havde lidt ventet at hun allerede havde set filmen, men det havde hun ikke. Ikke en eneste Far til Fire-film. Men hun kendte dog til Lille-Per, for det er ham med Julebal i Nisseland.

Jeg synes Far til Fire-film er megasjove. Mest fordi det er så rædselsfuldt og klichéagtigt og med helt frygtelig dårligt skuespil, men også fordi jeg synes det er sjovt at høre den måde der bliver talt på i dem, og fordi Søs (Birgitte Price) har sådan noget fint tøj på og er så smuk.

Hannah var, som ventet, ikke særligt imponeret, men hun hyggede sig vist meget godt alligevel (nok mest fordi jeg havde udstyret hende med en stor pose slik).

Efter filmen gik vi tur i sneen....Og så på Café - Folkekirkens Nødhjælps Fisk-butik i Nørregade, hvor vi fandt os sådan et fint hjørne med masser af puder. Vi fik begge en masse grine- og fjolleanfald. Fx Hannah spiste ren flødeskum mens hun hylede af grin. Eller da hun sad meget koncentreret og drak af sin kakao og jeg ikke kunne ny mig for at stikke mit fjæs helt op i hendes hovede, iført et par meget, meget grimme briller. Hannah brød helt sammen og fik lidt kakao ned ad sig, ups.
Til slut mit favoritbillede... Hannah i sneen.

4 kommentarer:

  1. Tusind tak :o) Vi havde også en vældig hyggelig eftermiddag i sneen <3

    SvarSlet
  2. Ha ha, hvor er hun skøn - det ser ud til at have været en dejlig dag! :)

    SvarSlet

Blog-arkiv