Men først gløgg.....
Jeg lavede et koncentrat af:
Stjerneanis
Citrongræs
Kardemommekapsler
Allehånde
En kanelstang
En vaniljestang
Ingefær
Hyldeblomstsaft ca. 3 dl.
Man kan bruge en anden lys saft, fx æble. Og så skulle der peberkorn i, men jeg kunne pludselig ikke finde nogen i mit køkken.
Stjerneanis
Citrongræs
Kardemommekapsler
Allehånde
En kanelstang
En vaniljestang
Ingefær
Hyldeblomstsaft ca. 3 dl.
Man kan bruge en anden lys saft, fx æble. Og så skulle der peberkorn i, men jeg kunne pludselig ikke finde nogen i mit køkken.
Sirup af saft og krydderier fik lov til at simre ved svag varme i et kvarter, hvorefter det stod og trak frem til det skulle bruges. Så hældte jeg en god slat lys rom i og en flaske hvidvin og varmede det op. Det må ikke koge (for så forsvinder alkoholen jo).
Uhm, det blev godt!!!! Jeg havde regnet med at vi bare ville drikke en halv flaske vin eller noget, men vi pimpede den hele. Det smagte fantastisk og jeg glæder mig til at lave det igen.
Uhm, det blev godt!!!! Jeg havde regnet med at vi bare ville drikke en halv flaske vin eller noget, men vi pimpede den hele. Det smagte fantastisk og jeg glæder mig til at lave det igen.
Så lines der op til det store konfektmageri.
Jeg havde:
Store mængder mørk chokolade
hvid chokolade
Marcipan
Nougat
Hasselnødder
Mandler
Valnødder
Figner
Dadler og abrikos i rom
Rosiner i rom
Figenstang
en MASSE fin krymmel
Dekorations-gel
Frugtfarve
Kakaopulver
Baileys
Jeg havde:
Store mængder mørk chokolade
hvid chokolade
Marcipan
Nougat
Hasselnødder
Mandler
Valnødder
Figner
Dadler og abrikos i rom
Rosiner i rom
Figenstang
en MASSE fin krymmel
Dekorations-gel
Frugtfarve
Kakaopulver
Baileys
Frugtkugler med chokolade.
Derudover lavede vi:
Solbærtrøfler
Baileyskugler
Nougatmarcipanroulade
abrikoser m. rom og marcipan i chokolade
hvide trøfler
En rulle marcipan med rom-og-rosin overtrukket med choko.
og muligvis noget mere, jeg har glemt....
Derudover lavede vi:
Solbærtrøfler
Baileyskugler
Nougatmarcipanroulade
abrikoser m. rom og marcipan i chokolade
hvide trøfler
En rulle marcipan med rom-og-rosin overtrukket med choko.
og muligvis noget mere, jeg har glemt....
FRAKLIP!!!
Ikke alting så lige lækkert ud... Det skal dog siges, at den her klamme masse blev helt hæderlig efter en tur i køleren og overtrukket med chokolade. Desværre fik jeg ikke fotograferet den færdige rulle som bevis :o(
Ikke alting så lige lækkert ud... Det skal dog siges, at den her klamme masse blev helt hæderlig efter en tur i køleren og overtrukket med chokolade. Desværre fik jeg ikke fotograferet den færdige rulle som bevis :o(
OMG! Må snart forbi dig! Du har jo huset fyldt med lækkerier! Nams! :-)
SvarSletHæ hæ ja, det bugner!
SvarSlet