søndag den 5. december 2010

Julefrokost

Vi havde julefrokost med kultur- og Kocktailklubben i går. Den bestod i at pigerne kom hjem til mig om eftermiddagen, hvor Maria havde lavet dejlig stærk gløgg med stærkt romiserede rosiner i, uhm. Til dem fik vi æbleskiver og hjemmebagte brunkager - klassisk! Vi spillede også pakkeleg, som jeg ellers hader, men folk havde købt gode gaver og ikke skrammel. Jeg selv vandt en pakke nougat og en pakke Lille-Fe krymmel og fire tuber Lille Fe glimmer gele, så nu skal jeg altså have gang i noget Fin konfekt!

Senere på dagen tog vi ind til byen og på burger og cocktail-stedet Cocks & Cows, som Maria har anbefalet på det kraftigste. Og nu forstår jeg hvorfor! Det var rigtig lækkert og sød, men lidt stresset betjening. Fordi vi var over et-eller-andet antal fik vi dobbelt op på drinks - og de havde gode drinks! Vi var helt pjattede med Port Light som var sød og frugtig med noget passionsfrugt halløj. Og så spise de fleste af os burgeren Cheese & Smoke, som var med bacon, ost og røget salt (?). Dertil bestilte vi en masse side dishes, fx onion rings, vinegar-fries, curly fries og nogle salater plus en masse dips. Vi drak tre drinks hver og endte med at komme af med 182 kroner pr. person!
For lækker burger, tre cocktails og sidedishes! Det er sgu heeeeelt ok. Så ka nselv en fattigrøv som jeg være med haha.

Efter mad (nok 23.30) gik Maria hjem og vi andre ville i byen. Men desværre opstod det sædvanlige problem - Hvor går vi hen? Der havde været tale om et sted, som Gudny kaldte The Lodge, som skulle være en bar, men hvor man også kunne danse - og ikke langt fra hvor vi var... Og da jeg pga straks fik Twin Peaks associationer, var jeg på. Desværre viste det sig, at den hed noget helt andet, og af en eller anden grund gik vi ikke derhen. Først var vi på vej et sted hen, og Anne var faktisk nået ind, men så syntes halvdelen af selskabet at det så for smart ud... Så hestede et par stykker af sted og tog føringen og vi endte på Hviids vinstue ved Kongens Nytorv til min store utilfredshed. Havde ikke lige tænkt at jeg skulle sidde blandt lutter gamlinge, når jeg for en gangs skyld var i byen!!!!!! Vor herre bevares. Og da betjeningen så også viste sig at være yderst uhøflig, gik jeg heeelt kold. Så efter lidt hyggesnak sagde jeg tak for i aften.

Totalt nederen at komme så tidligt hjem, når jeg havde glædet mig til bytur, men jeg var helt træt og smadret. ØV. Men det var en superhyggelig aften bortset fra det, med de bedste piger i verden.


Og sådan så jeg ud!

3 kommentarer:

 1. Kender godt det der problem, når man skal videre i byen. Det bliver tit noget rod. Lyder ellers fedt med en bar i Twin Peaks-tema - selvom den måske i virkeligheden var noget helt andet. Kan godt lide idéen om den i hvert fald ;)

  Lækker kjole, lækkert hår og makeup og flotte sko! Meget fint og meget dig :)

  /Maria

  SvarSlet
 2. Sikke en julegodte! Virkelig fin make up og kjole!

  SvarSlet
 3. Tusind tak, piger!! Jeg er vældig glad for min nye kjole - og så fik jeg lige taget mig sammen til at farve hår, så mine grå hår blev dækket, hæhæ :o)

  SvarSlet

Blog-arkiv