mandag den 24. maj 2010

Pinsemandag

Dagen i dag føles lidt kikset. Jeg faldt i søvn kl. 21.30 i går, efter at have brudt mit nytårsløfte - er gået i gang med i en ny bog, selvom jeg faktisk ER i gang med én i forvejen. Ups, slemme Natascha. Fik bare pludselig sådan lyst til at genlæse Siri Hustvedts "Det jeg elskede", som jeg læste for maaaaange år siden og erindrer som fantastisk - uden dog at huske særligt meget af den.

Sov til kl. 11 og stod så op for at tage til træning på trods af at jeg vist er ved at blive syg. Har ondt i halsen, er snottet og har hovedpine. Ville tage to timers dans på V.bro, og tænkte, at jeg liiiige kunne nå et lille lokalt loppemarked inden - men nej, jeg kom alt for sent til første timer. Øv. Og ikke nok med det: Var jo min favoritinstruktør, som skulle have de to timer, men hun havde kun den første (som jeg jo ikke nåede) og så havde en ny time nummer to, dancefit. Og hans stil var SLET ikke mig. Han startede 8takterne på helt random tidspunkter, hvilket gør at jeg slet ikke kan. Og så skulle vi danse noget "house", som bare slet ikke var sjovt, og musikken var rædselsfuld.

Bagefter tog jeg i aldi og ville bruge mine sidste kroner på gør, så jeg kunne lave pizza med alt godt fra køkkenet (rester), men havde glemt, at jeg havde lagt pengene over i en anden taske! Hurra!

Nu er jeg hjemme og gider ikke gå tilbage.
Vil nu smide mig med min bog, og drømme om at jeg havde en altan, en hængesofa og noget solskin.

2 kommentarer:

  1. Nøj, en lækker hængesofa. Der kunne jeg godt ligge og nyde en middagslur.

    *N.xenia
    www.nxenia.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Ja, ikk? Og den ser ud som om den er lige til at bygge af gamle paller. Så skal jeg bare have scoret mig en handyman-kæreste ;o)

    SvarSlet

Blog-arkiv