onsdag den 19. maj 2010

:o(

Jeg har haft en regulær lorte-fucking-idiotisk-møg-dag.

jeg har været i skidt humør fra morgenstunden, men det blev bare værre og værre. Jeg synes, at ALLE har været idiotiske og irriterende. Og jeg har følt mig dum og grim og som en fiasko.

Da jeg skulle ud til Maria her til aften, tog jeg igennem Søndermarken. Jeg sad på min cykel, men jeg trillede bare afsted i gå-tempo. Og så er der en lorte-møg-sæk af en kælling der peger fingre og vrisser at man ikke må cykle i parken. Ja og jeg var også VIRKELIG til store fare og gene med mit tempo. Jeg var ca. til lige så meget gene og fare som alle de lorte-barnevogne, der trillede rundt derinde, men nææææææææææ nej, de har mere ret til det end mig. Forbandede møgso, jeg havde lyst til at sparke hende!

Så viser det sig, at man skal lægge 1500 i depositum for det job på Roskilde som Philip og jeg har udset os, og jeg har ingen penge. Og kan kun komme på Roskilde, hvis jeg får et arbejde. Jeg blev så ked af det, at jeg satte mig til at tude på gulvet i Marias lejlighed, for jeg VIL på Roskilde. Jeg trænger til at komme væk.

Og så får man afvisningen, den gode gamle og klassiske "vi havde det vildt sjovt og jeg vil gerne være venner, men kan ikke se dig som en kæreste"-afvisningen, som jeg har fået ca. 10000 gange i mit liv. Og jeg blev vildt skuffet fordi jeg godt kunne lide ham og syntes at vi havde det sjovt og hyggeligt i går og havde spurgt om vi skulle lave noget én af dagene. Og det vil han gerne. Som venner. Men jeg HAR venner. Og det er ikke det jeg går på netdating for. Idiot. Hvad fanden er det ved mig som ikke er godt nok til ham?!?!?!

Hvad er det ved mig, der tilsyneladende ikke er godt nok til nogen som helst mænd?? Jeg må jo være usandsynligt grim, kedelig og umulig og usxet, siden det er så umuligt at forestille sig et romantisk forhold til mig.

Det eneste mænd kan bruge mig til er underholdning og udlevelse af deres syge og perverse fantasier. Jeg har lyst til at sparke dem!!

Og nu sidder jeg på Marias sofa med dyne. Hun sover og er syg, og jeg er arrig og har usigelig stor trang til at smadre eller sparke noget. Eller nogen. Og så bare ikke stå op bagefter. Jeg vil blive i min seng. Eller tage et andet sted hen.

6 kommentarer:

 1. Hej Nat. Jeg kan af en eller anden grund ikke få lov til at kommentere på Essie-indlægget, så skriver her på din møgdag. Jeg kan sige så meget: min dag i dag (torsdag) kunne meget vel også gå hen og blive en møgdag. Jeg kan simpelthen ikke finde hoved og hale i min opgave og er ærlig talt pisse nervøs for den!

  Nå men dejligt med Essie :o) Jeg er ikke i Kbh lige i den nærmeste fremtid, hvor mange håndører tror du det vil koste at sende?

  Knus!

  SvarSlet
 2. Søde Nat,
  Det lyder virkelig som en møgdag. En masse tanker herfra.

  Knus og kram
  Marie

  SvarSlet
 3. Tak, Marie. Glæder mig til film og snitter i morgen.

  Kat: det kan vel ikke koste den store formue at sende. Skal jeg bare sende den, så kan jeg skrive hvor meget det bliver, når det er gjort?

  SvarSlet
 4. Ja, gør det bare sådan :o) Så overfører jeg penge, når vi har en samlet pris.

  SvarSlet
 5. Your blog is delightful...I love the header and the layout...so fun!

  SvarSlet
 6. Thank you, Indy! That was a nice comment on a day where my mood could be much better :o)

  SvarSlet

Blog-arkiv