mandag den 2. maj 2011

Blogleg

Fasterfis har tagget mig i den blogleg, som i øjeblikket florerer på diverse blogs - og jeg er da helt klart på! Here we go....


#1: Hvorfor startede du med at blogge?
Hmm. Jeg husker ikke ligefrem hvorfor. Jeg tror, jeg gerne ville anmelde lidt. Sådan film, tv, bøger, restauranter og sådan noget. Men det blev ikke helt sådan jo... Nu er det noget helt andet. Når folk spørger mig hvad jeg blogger om, så svarer jeg "øh, alting og ingenting. Mad. Mit liv, den slags". Men jeg har før haft en mere dagbogsagtig blog på nettet, et lidt lukket sted. Det var en rigtig god oplevelse og jeg lærte en masse søde mennesker at kende på den måde - og kom af med nogle tanker. Det gør jeg også lidt her. Jeg kan godt lide at det både er lidt privat, men ikke 1oo %.

#2: Hvilke blogge følger du?
Helt utroligt mange! Når jeg åbner for min reader om morgenen, så ligger der ca. 200 ulæste indlæg - hvis jeg har læst blogs inden jeg gik i seng. Et par dage uden og det bliver næsten uoverskueligt, haha. Men det skal siges, at jeg ikke nærlæser dem alle. Mange skimmer jeg bare, og en de laf dem er rene fotoblogs. Jeg har for nylig lavet et indlæg med nogle af mine favorit nordiske blogs, men jeg læser også en mængde gode danske blogs. Primært Fasterfis, Karla og Dittes, Flo's, Tines, Anne & Kits blog og Natascha Majas. Det er blogs, som jeg synes er gode, fine, sjove og varierende og som inspirerer mig! Jeg er ikke god til rene modeblogs. For det meste synes jeg at deres tøjstil er kedelig (hvem falder i svime og basics?) og så kan jeg godt lide, at indlæggene er lidt blandede i emnerne.

#3: Hvad er dit favorit makeup mærke?
Tja. Nok MAC for deres skønne læbestifter. Jeg har også en god MAC-blush og bruger jævnligt deres eyeliner, selvom jeg ikke synes, den er fantastisk. Jeg køber egentlig sjældent make-up og bruger bare de samme ting igen og igen.

#4: Hvad er dit favorit tøjmærke?
HM er fint for mig. Jeg synes altid jeg kan finde noget dér, som ikke er for dyrt. Jeg gider ikke alt for dyrt tøj, for det første fordi jeg ikke har råd, men jeg tror heller ikke jeg ville købe særligt meget dyrt tøj, hvis jeg havde en masse penge. Måske en fin kjole i ny og næ, og så ellers en vinterjakke og et par gode støvler. Synes det er sindssygt at folk bruger så mange penge på tøj. Sådan lidt forkælet i det.

#5: Hvad er dit must have makeup produkt?
Flydende eyeliner, mascara og en rød læbestift. Begge dele kan gå alene, hvis det skal være. Men jeg kan ikke vælge.

#6: Hvad er din favorit farve?
Lyseblå, mint og gul.

#7: Parfume?
Chanels Coco Mademoiselle. Men jeg bruger den faktisk ikke for tiden, for jeg ikke rigtig dufte den længere. I øjeblikket bruger jeg Dolce & Gabbanas Rose the one. Den er såååååå god.

#8: Favorit film?
Åh. MANGE. Jeg nævner i flæng Amelie, Eternal Sunshine of the spotless mind, Science of sleep, Memento, Breakfast at Tiffanys, Where the wild things are, Vanilla Sky, Micmacs, Cold Weather, Detektor, Tatt av Kvinnen, Reality Bites, Goodbye Lenin, La double vie de Veronique, The Virgin Suicides, The hours, Ace Ventura, Inglorious Basterds, Back to the future-filmene og Indiana Jones.

#9: Hvilket land vil du gerne besøge og hvorfor?
Jeg vil rigtig gerne til Rusland. Jeg synes, det er meget eksotisk, men jeg har også en meget romantisk opfattelse af dele af Rusland pga. litteraturen. Men lige nu vil jeg også bare gerne rejse rundt i Italien og spise god mad og drikke vin :o)

#10: Hvad glæder du dig mest til, i nærmeste fremtid:
Roskilde. Uden tvivl. Og til min morgenkaffe i morgen :o)

Således! Og så vil jeg tillade mig at tagge Kit og Anne og Natascha Maja.
Jeg glæder mig til at læse jeres svar!

5 kommentarer:

 1. Nej, endelig en anden, der kender Tatt av Kvinnen. Den er så god og sjov!

  SvarSlet
 2. jaaa, så fin og god! og det er helt ok, at instruktøren har valgt at omskrive slutningen ret så radikalt i forhold til nogen :o)

  SvarSlet
 3. Heh, tak for tagget, den må jeg lige have udfyldt og ført videre:)

  SvarSlet
 4. Tak for tagget - vi har udfyldt den (:

  - A&K

  SvarSlet
 5. Woop woop, nu kender jeg dig bedre atter en gang! :) Jeg har glemt en masse film i min.. jeg bliver så blæst når jeg skal lave lister!

  SvarSlet

Blog-arkiv