mandag den 16. maj 2011

Praktiske gøremål

I går, søndag, kom min søster, svoger (ikke svigerbror) og niece på besøg til brunch hos mig. Min svoger skulle hjælpe mig med at bore nogle ting.

Søster og niece putter med tæppe i sofaen - niece vinker energisk til moster.


Og så kom de endelig op, fe-knagerne som jeg fik i julegave forrige jul. Det har sgu været en kamp... Først kom Torben med sit slagbor, men det var ikke nok. Så kom Finn med sin borhammer, men manglede den rigtig bore-ting. Nu er de oppe! Den sidste sidder ikke godt, og muligvis borede vi ind til naboen ved den midterste. Ups.


Fine feer.


Og skabet på op. Grundet tømmermænd lørdag, fik jeg ikke malet det ordentligt færdigt og sat papir på :o( Har malet det indeni igen og fået ekstrem meget malerhjerne, men jeg har jo glemt at male det nedenunder. Skal ejg have gjort endda. Der er kommet papir på hylden, men jeg havde ikke nok til indersiden. Skal jeg lige have klaret...
Så skal jeg selvfølgelig have hægtet lågerne på og, når der kommer penge, have fundet et par fine greb. Papiret blev noget andet end jeg lige regnede med. Havde egentlig noget fint mønstret, me syntes ikke at faven var god, så nu bliver det - surprise - prikker.

1 kommentar:

  1. Jeg har den ondeste murhammer!!! Sig til en anden gang! Den klarer mine betonvægge som smør! Sådan er det når man lader håndværker bror give sig boremaskiner!

    SvarSlet

Blog-arkiv