mandag den 9. maj 2011

Dejlig start på ugen

De er en dejlig dag i dag. Stod op kl. 7 og fik skrevet noget af det jeg skulle inden morgenmaden. Så lavede jeg en omelet af 1 æg, 1/2 pose spinat og nogle asparges, som jeg spiste meden tomat og en halv grape til. Og store mængder god kaffe. Dejlig morgen.

Og så blev det dansetid, hvorefter jeg skyndte mig hjem i bad og over på biblioteksskolen for at tale med deres studievejledning. Skal aflevere ansøgning til ny kandidat senest mandag...

Så ud og lede efter maling til loppeskab. Altså, det skab, jeg købte på loppemarked og som skal hænge ude i badeværelset (se forrige indlæg). Det bliver lyseblåt. Havde egentlig mere tænkt mintfarvet, men det kunne jeg ikke lige få, slet ikke på spray. Men er sikker på, det nok skal blive yndigt alligevel!

Nu skal jeg ned i kælderen efter en pose jord og have plantet noget mynte i min altankasse, og så hjem til Maria.

Jeg tænker mindre på ham den fantastiske, men bliver stadig fysisk dårlig, når han logger på FB. Synes stadig det er ærgerligt, at han ikke falder hovedkulds for mig....

4 kommentarer:

 1. Skal du starte på biblioteksskolen?

  SvarSlet
 2. Det er umiddelbart planen, ja.
  Jeg synes ikke jeg har kunne bruge min uddannelse til noget, der var relevant for mig, så jeg vil tage en ny kandidat.

  SvarSlet
 3. Altså, bare overbygningen. ikke helt forfra dog

  SvarSlet
 4. Spændende, og regnede godt med det var kandidaten. Den er i hvert fald dejlig alsidig og kan bruges til mange forskellige sjove og spændende jobs :)

  Er jo selv derovre fra, dog ikke med en kandidat, jeg nøjedes med den korte udgave af uddannelsen.

  SvarSlet

Blog-arkiv