torsdag den 12. maj 2011

Torvedag

I går udførte jeg min søterlige pligt og tog til Roskilde for at passe niecen, der var "syg". Det var hun egentlig ikke mere, men hun havde stadig symptomer, så hun måtte ikke komme i vuggestue. Det passede mig egentlig rigtig dårligt, da jeg gerne ville have ordnet en masse praktiske ting - dem må jeg så tage mig af i dag.

Jeg pakkede straks ungen ned i vognen og travede ind til byen, hvor der var torvedag.
Helene og te-bolle.


I H&M fandt jeg straks nogle prikker at pynte ungen med ;o) Købte hende også en bold og lærte hende at sige Prinsesse.

Men hun var godt nok ikke populær hos moster, da hun i Tiger-butikken charmede ekspedient og en anden kunde, hvorefter hun stolt peger på mig og med klar røst råber "MORMOR!!!".
For fanden, jeg er sgu da ikke mormor. Men det kalder hun mig næsten konsekvent, når jeg ikke er Båhbåh. Foretrækker klart det sidste. Og jeg stiller mig helt uforstående overfor hendes sprogvanskeligheder eftersom hun jo godt kunne sige Prinsesse - et ord som jeg slev synes må være sværere end moster, tsk tsk. Men jeg tilgiver hende. Fordi hun er så satans nuttet.


På vejen hjem tog Helene sig en skraber. Nok meget godt, for moster ville se lidt natur og for vild. Så det blev en lang tur hjem. Men Niecen sov gladeligt i tre timer.


Krøltoppen udviser en foruroligende entusiasme over for bolde!!!


Da niecepasningen var overstået, drog jeg tilbage til Kbh, hvor jeg skulle ind og se en monologopførelse af Erlend Loes Naiv.super. Phil tog spontant med. Det var faktisk rigtig fint. Stærkt forkortet, selvklart, men jeg synes skuespilleren gjorde det godt, og det var sat op på en fin måde. Jeg manglede dog nogle af de sjove anekdoter og beskrivelser, som jeg elsker ved bogen.

Efter forestillingen fulgte Philip mig ud til Fitness World, hvor jeg tog en dansetime fra 20-21. Og så hjem. Har sovet forfærdeligt i nat med masser af mareridt, når jeg endelig sov. Øv. I dag går primært med hjemmeaktiviteter og praktiske gøremål... Er også mit første hjemmeaften i denne uge, så måske er det fint nok. Har bare et stort socialt behov for tiden. Hygger mig hel vildt.

Glæder mig til i morgen, hvor jeg skal til Paul Auster-arrangement. Spændende!

2 kommentarer:

  1. Årh, hvor er hun sød!

    - Anne

    SvarSlet
  2. Jaaaaaa, hun er simpelthen for nuttet!!!!! Hun har lige været inde og besøge mig, det herlige lille væsen :o)

    SvarSlet

Blog-arkiv