onsdag den 25. maj 2011

Jeans-sagaen

Jeg fik hevet Maria med ud og shoppe jeans i går, og vi startede i Topshop, jeg fandt et par bukser (faktisk dem jeg havde lagt op til højre i indlægget i går) og vupti! De sad! Lige præcis som jeg ville have dem - bare 10 km for lange. I øvrigt mente jeg, at de var meget billigere på nettet. Maria stillede sig tvivlsom over for et faktum og påstod at de kostede 69 pund, hvilket nok sikkert ville nogenlunde svare til de 500, de kostede i butikken (hvor jeg godt nok alligevel ikke kunne få den rette størrelse, fordi min kropsform er absurd).

Vi gik videre og jeg prøvede halvhjertet nogen jeans, der lignede, i Gina Tricot, men som sad megadårligt og var for lavtaljede...

Hjemme fandt jeg ud af at jeg havde ret! Topshop-bukserne var MEGET billigere på nettet, og her til morgen har jeg købt dem. HURRA!

2 kommentarer:

  1. Efter virkelig mange dårlige oplevelser i prøverum har jeg besluttet, at det er tøjets form, og ikke min krop, der er helt absurd.

    SvarSlet
  2. Men du har jo ret! Kan virkelig bare undre mig gang på gang, når jeg ser udvalget af størrelser og modeller i butikkerne. Der var et par i Vero Moda som jeg dårligt nok kunne få min arm igennem!

    SvarSlet

Blog-arkiv