søndag den 13. marts 2011

Bloganbefalinger - udenlandske

Jeg har længe lovet bl.a. Rie at lave et indlæg med min yndlingsblogs. Jeg følger riiiiiiiiiigtig mange blogs, særligt gennem googles reader. Jeg er rigtig glad for at have googles reader til til at samle dem i.... Indrømmet - jeg nærlæser ikke dem alle. Og mange gange scroller jeg bare nedaf på siden og skimmer, men der er nogle, jeg ALTID stopper ved.

I dette indlæg har jeg samlet mine yndlings udenlandske blogs. De fleste af dem er svenske eller fra andre nordiske lande. Fælles for hvad jeg godt kan lide ved en blog er at jeg er synes, dem der har dem er seje, og så handler de ikke KUN om tøj og stil, men også bøger, musik, mad, film og andre ting som inspirerer dem. Der er ofte mange billeder på dem. Jeg må nok erkende, at mange af dem som jeg har samlet her minder en del om hinanden.
Jeg har ikke prioriteret dem - men jeg lægger ud med min aller-alleryndlings. All time favoritten :o)

Tryk på billederne eller på bloggens navn for at gå til bloggene.


Elsa Billgren
Jeg ELSKER denne her blog. Elsa er gudesmuk og har den fedeste stil i verden. Hun plejede at arbejde for vintagekæden Beyond Retro i Stockholm, men har i de sidste mange måneder arbejdet for Melodifestivalen (altså melodi grand prix), hvilket gør, at hun i noget tid har boet på hotel det meste af ugen og kun været hjemme få dagen. Hun er 24 år og gift med "Vargen". Når man ser billederne fra hendes liv kan man kun blive misundelig, for hun omgiver sig med smukke kjoler og er altid ude og spise på de lækreste restauranter. Og så tager hun superfede billeder.

---

The Freelancers Fashionblog
Denne blogger bor i Finland og ser altid ud som om hun netop er hoppet ud af en gammel film. Og så laver hun burlesque shows og billeder a la Dita von Teese. Hun blogger om lækkert tøj, pin-up stil, sin kat og vintage markeder.

---

Polichinelle
Endnu en svensker. Polichinelle poster indlæg om musik, mad, bøger, god stil og hendes liv.

---

Nio till fem
Sandra Bejders blog om vintagestil, hendes venner og misundelsesværdige liv, som for tiden leves i New York. Ligesom Elsa (de to kender i øvrigt hinanden) synes jeg altid hun er ude og spise de lækreste steder, og så ser hun ud til at hænge rigtig meget ud med sine venner. Hun har ekstremt mange fine kjoler.

---

Kval og Actionfilm
Blog på norsk. Heidi og Caroline fra Oslo, der er henholdsvis fotograf og grafisk designer - bloggen handler om deres venskab og dét de oplever. De tager selvsagt rigtig mange fine billeder, som de gerne holder i en sart og romantisk stil. Jeg elsker stemningen på bloggen, som emmer af ungdom og hygge :o)

---

Kleine Diva in Paris
Tysk blog! Mode, inspiration og smukke billeder. Her læser jeg egentlig sjældent teksten, men der er heller ikke ret meget, men nyder bare de fede billeder.

---

Kafferepet
Miriamsblog om vintagestil. Hun er 20 år, men født 80 år for sent, skriver hun om sig selv, hvilket man godt kan se på hendes stil. Hun elsker at danse swingdance, bage, male og andre småhygge håndværk og hun blogger for at vise og inspirere til ældre tiders elegance :o) Dejlig og inspirerende blog.

---

Ida og Muskatt
sød og kreativ nordmand, der går op i økologi og håndarbejde. Det sidste års tid har hun forsøgt at leve et liv med mindre forbrug og køber derfor stort set kun second hand og syr selv en del af sit tøj. Jeg er specielt glad for hendes Meat Free Mondays med vegetaropskrifter og hendes inspirerende sy-indlæg. Og selvfølgelig de smukke billeder hun tager af bl.a sin kat Muskatt!

---

I Karolines Huvud
23årig svensker, der læser til musiklærer og sangpædagog. Hun synger i band, blogger om mode og stil, miljø, loppemarkeder, musik og den lille hund, Elvis! Og så er hun ligedeles kreativ, som mange af mine andre yndlingsbloggere! Det er jo altid rart at blive inspireret til at gøre noget ved kreaambitionerne ;o)

---

Hjartesmil
Mariell blogger på nynorsk og bor til daglig i Oslo med sin forlovede, "Han den fina", men lige nu befinder hun sig i Paris, hvor hun blandt arbejder på tredje udgivelse af hendes magasin "<3" (hjerte). Hun elsker macarons, alt hvad der er fint og romantisk, og så laver hun de fineste billeder.

---

Hannah and Landon
New York-blog med utroligt smukke og romantiske billeder!

---

For the easily distracted
Jeg læser flere og flere blogs om fotografering, men det her er indtil videre min favorit. Rhiannas blog handler meget om fotografering, men også om hvad der generelt distraherer og inspirerer hende i hverdagen. Hun tager de fineste billeder med forskellige kameraer og forskellige film, og har gæsteindlæg fra andre fotointeresserede - meget inspirerende!

---

Elinkan
Elinkans blog kan jeg hovedsageligt lide, fordi hun er så fin og sød. Hun elsker at lege med stil og tøj.

---

The Cherry Blossom Girl
Franske Alix' blog er ekstremt populær i hele verden, og man forstår godt hvorfor. Stemningen på bloggen er så fin og fyldt med lækre ting, designer tøj, smukke sko og billeder fra hendes rejser. Hun er selv uddannet modedesigner.

---

Autumn, coffee and inspiration
Endnu en finne med god stil og hang til second hand og vintage!

---

Generelt finder jeg nye blogs ved at gennemtrawle linklister fra de blogs som jeg i forvejen godt kan lide - fordi jeg går ud fra at de følger nogen som de selv bliver inspireret af :o)
Jeg håber på snart at lave et lignende indlæg om danske blogs, som jeg følger.

6 kommentarer:

 1. SÅDAN laver man anbefalinger:-) Hurra! Dem glæder jeg mig til at læse. Super indlæg.

  SvarSlet
 2. Superhelten: Så lidt! Og god læselyst :o)

  Rie: Godt, du kunne lide den! Havde mange flere egentlig, men man må jo stoppe et sted...

  SvarSlet
 3. Fedt fedt. Rigtig skønt og brugbart indlæg (:

  - Kit

  SvarSlet
 4. Tak, kit! Det er jeg glad for, du synes :o)

  SvarSlet
 5. Nu hvor du nævner nynorsk bliver jeg perfektionistisk og kan ikke lade være med at gøre opmærksom på at hun ikke skriver om "Han den finA" men "Han den finE" Det første lyder svensk. :-)

  SvarSlet

Blog-arkiv