mandag den 21. marts 2011

Åh-åh!

Åh, jeg stresser lige.

"Nå!" Tænker du så nok, "Hvordan det? Du er jo arbejdsløs?". Og ja, det stemmer, men jeg får altid lavet mig en masse aftaler og påtaget mig en masse - og når så man ryger på spontan druk lørdag aften efter bif, så spilder man en hel aften på at have det umådelig sjovt med Stine og tilsyneladende gøre brug af sit flirtekort fra horoskopet - med dertilhørende liggende brak søndag. Og dermed ikke få gjort alle ting jeg skulle!

Har derfor stresset hele dagen i dag med at skrive blogindlæg til venindes blog, som jeg er begyndt at skrive for og som jeg har lovet en del indlæg til. Du kan se den her - den handler om tøsefjernsyn! Jeg ved ikke om jeg står på som skribent, men indtil videre ligger der 3-5 på skrevet af mig, mest om X Faktor. Jeg sidder og skriver på et længere lige nu, som handler om min yndlingsserie, Felicity...

Men jeg skal også have skrevet og afsendt interviewspørgsmål til den retoriker som jeg skal lave optagelse med i morgen til min podcast om Stemmen - som skal afspilles til en lyttebio på Vesterbro til Forskningens Døgn i slutningen af april.

Og så har jeg lovet at sy et megahjerte til forsiden af det blad jeg skal i praktik på.

Så jeg ved egentlig ved gud ikke hvorfor jeg sidder og skriver her nu... Hæ. Det er irriterende at være så nem at distrahere!

13 kommentarer:

 1. FELICITY! Jeg elsker Felicity. <3

  SvarSlet
 2. FEDT! Jeg synes ellers altid at folk synes jeg er latterlig, når jeg siger, jeg elsker den serie! Men så kan du glæde dig til mit "Hvad blev der af...."-indlæg på pigetv.dk :o) Jeg har sendt teksten, så det burde komme op i aften eller i morgen...

  SvarSlet
 3. Nej nej nej.. Du er ikke latterlig :-) Felicity er så hyggelig!!

  SvarSlet
 4. Haha, hvor er det sejt, at vi er flere der synes det :oD

  SvarSlet
 5. Jeg er også helt vild med Felicity. Håber snart, de genudsender den. Jeg synes dog, slutningen var meget underlig og dårlig, men resten af serien er fantastisk. Og ja, Nat, dit meget fine indlæg er kommet op her til aften. :-) Er vildt glad for det.

  SvarSlet
 6. Jeg kan ikke engang huske slutningen, men jeg sugede også alle afsnit i mig. Selvom jeg synes Ben var lidt klam, og ikke forstod hypen omkring ham.

  Og hjertet synes jeg, jeg har hørt om. Hvor sjovt at du også skal derind. Var det C.'s forslag?

  SvarSlet
 7. go go go dame! En masse gode projekter og solen skinner! Happy tirsdag!

  SvarSlet
 8. Felicity var toppen! ...men det blev meget sært med det tidsrejsehalløj!! MEGET!

  SvarSlet
 9. Betina: Syntes du, Ben var klam??? Ej, jeg var klart mere til ham end til Noel. Bortset fra at Ben altid skulle hviske... Mærkeligt nok. Angående hjertet og praktik, så ja - Charlotte var til min fødselsdag og lige da hun var ved at gå fort<le jeg om min praktik som gik i vasken - og vupti - et par dage efter havde jeg papirerne ;o)

  Fasterfis: Du har ret! Det er fine projekter! Jeg bliver bare så nemt befippet ;o)

  Ibs: 'ja, det der tidsrejse-halløj var sgu lidt off. men jeg har kun set det én gang, hvorimod jeg har set mange af de andre afsnit MANGE gange, så det er mest dem ejg husker :o)

  SvarSlet
 10. Det er virkelig også nogen, man kan se igen og igen. Jeg købte en cd med musik derfra, superlækkert!

  SvarSlet
 11. Lige en bemærkning; hvordan kan den aften være spild? vil mene det var det hele værd ;o) /S

  SvarSlet
 12. Hæhæ, er jo netop også det jeg siger i det. at spild er ironisk.

  SvarSlet

Blog-arkiv