onsdag den 9. marts 2011

Fødselsdagsgaver!

Jeg fik såååååååå mange fine og fantastiske gaver til min fødselsdagsfest den anden dag, at de fortjener et indlæg og at blive vist frem :o) Man må sige, at mine venner kender mig godt, for de havde fundet helt fantastiske ting!

Af Anne, Rie, Ditte og Lilian fik jeg denne her kaninlampe, som jeg har ønsket mig i årevis! Den er nu kommet hen på sin tiltænkte plads på chatollet, hvor den stod og lyste så fint hele aftenen i går - den kom nemlig først med pakkeposten i går eftermiddags, så til festen fik jeg et billede af den. Jeg elsker den allerede højt!


I London var Rie faldet over denne pude med gravhunde på og tænkt, at der stod mit navn på! Super farve!


Nyt læsestof! Spansk lekture fra Rikke og Generation Multiorgasme fra forfatteren selv - med dedikation <3


Lækker rødvin fra Anne L, Gavekort til Dixie Grey samt en MAC eyeliner fra Maria, Trine og Birgitte, et gavekort til en middag i byen fra Louise og fine cup cake-øreringe fra Nanna, Philip, Dorthe og Stine. Af dem fik jeg også en smadderfin buksedragt med prikker, men billedet af den kiksede fuldstændig, så det har jeg slettet. Desværre kiksede min krop også for dragten. Den sikker heeeelt forkert :o( Det er så ærgerligt, for jeg var virkelig forelsket i den, men jeg havde det godt på fornemmelsen, da jeg så den - at elastiken sad alt for lavt. Jeg skal jo have alt i taljen, men elastikken sad nederst på hoften og det var som at det nederste stykke i det hele taget var alt for kort til min krop. ÆVÆVÆVÆVVÆV.

Desuden fik jeg også gave fra min søde nabo - et skønt tørklæde i en brunlig farve, let og luftigt stof :o)

3 kommentarer:

 1. Tillykke :)

  sikke dejlige gaver du har fået. Glæd dig til Vindens skygge, en helt igennem fantastisk bog!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker kanin-lampen, den er skøn. Hvor er den fra?

  Og ja, jeg mener det samme som Superhelten: glæd dig til Vindens skygge!:o)

  SvarSlet
 3. Tak! Jeg glæder mig allerede til at læse den - fik den anbefalet helt tilbage i 2005!

  Kaninlampen er vist købt hos noget der hed "mini nümph", ser det ud til. Den er sendt fra Odense. Mn jeg har set den flere steder, når jeg har google "kaninlampe". Den var en gang også til at få i Louisianas museumsbutik, kan jeg huske... God kaninjagt ;o)

  SvarSlet

Blog-arkiv