tirsdag den 1. marts 2011

Angående dét der Oscar...

...så så jeg det ikke den anden nat. For jeg synes altid, at jeg sidder og korser mig lidt, når jeg ser det. Det er sååååååå amerikansk på den dårlige måde... Men dermed ikke sagt, at jeg vil gå glip af noget - så jeg så det meste af sammendraget på DR2 dagen efter :o) Selvom jeg havde set kjolerne på nettet, så vil jeg jo gerne lige se dem live. Men jeg synes nu ikke at de var særligt spændende. Måske laver jeg et indlæg om dem, måske ikke - men det er i hvert fald ikke DET, det her indlæg skal handle om.

Næ, det skal handle om Kirk Douglas! Hvor FREAKY er han lige at se på??? Jeg havde mareridt om ham i nat efter at have set ham i showet. For det første : manden kunne jo dårligt nok kravle ind på scenen og ar desuden nærmest uforståelig. Men det var ikke det værste. Det værste er sgu at se på hans ansigt og dermed alle de operationer, den mand har gennemgået.
Hans næse minder jo allermest om Michael Jacksons! Nu aner jeg ikke hvor gammel manden er.... men det kan jeg jo bare slå op, selvfølgelig. Det gør jeg lige...
Okay, Kirk Douglas er 94 år - han er altså TUDSEGAMMEL. Så ER det altså på sin plads med rynker. Det ser da vildt uhyggeligt ud, at hans ansigt er trukket ud på den måde!!!! Ej, hvor herre bevares altså. Et eller andet sted.... Så synes jeg bare ikke at det er værdigt.

Udover det, så kan jeg slet ikke have de der dårlige jokes om deltagerne, som værterne kaster om sig med, og som publikum pligtskyldigt sidder og griner af, selvom de på ingen måde er sjove. Det er SÅ pinligt, ikke mindste de gange, hvor publikum ikke en gang griner af dem, og de ligesom bare bliver hængende i luften. Specielt indledningssketchen, hvor de to værter James Franco og Anne Hathaway gik ind i de mest populære af de nominerede film var tænderskærende pinlig. i det hele taget så var de to værter helt off. Gang på gang kigger jeg på Anne Hathaway og tænker, at egentlig er hun jo meget køn - men så er det, at jeg slet ikke kan abstrahere fra hvor lallet og hysterisk hun er! Og i showet var hun da direkte skabet! Men James Franco virkede som om han var på stoffer... Men dog mere afdæmpet :o)

MEN NÅR DET ER SAGT! Så synes jeg jo, at det er meget hyggeligt at se på kjolerne, og jeg istemmer mig da i koret (hedder det sådan?) der synes, det var SKØNT at Susanne Bier vant den pris. Og hvor hun sød og nervøs, da hun modtog den :o) Og så smuk! Damen er altså 50, men ser helt naturlig og pæn ud, helt uden alle mulige mærkelige operationer. Tillykke til hende :o)

4 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig i alle dine betragtninger. :) Jeg så også kun sammendraget på DR2 i går, og jeg blev altså også lidt skræmt af Kirk Douglas! Min kæreste var også inde og google ham bagefter.

  Ja, Susanne Bier havde nok fortjent det, jeg har ikke set Hævnen, og Biútíful er megagod, men hun har lavet flere andre gode film, og hun var så sød da hun modtog prisen. :)

  SvarSlet
 2. Dejligt med enighed :o)

  Jeg har heller ikke selv fået set hævnen og kommer nok ikke til det foreløbig. Synes, der er så mange film jeg gerne vil se for tiden.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Jeg fattede seriøst hat af, hvad Kirk Douglas sagde. Og jeg stod især af, da han overrakte Melissa Leo Oscaren og lige fik flirtet lidt i samme omgang. Tror han spyttede et eller andet kompliment i hovedet på hende, hvortil hun svarede noget a la: "hvad laver du senere?". Nej, nej, nej. Og så vælger amerikanerne efterfølgende at korse sig over, at kvinden lod et sølle "fuck" slippe ud i sin tale? Hallo, hvad med Kirk Douglas?!

  SvarSlet

Blog-arkiv