mandag den 14. marts 2011

Hvad stjernerne spår!

Jeg nyder mine morgener - kommer op kl.7 selvom jeg ikke lige sådan skal ud af døren - også lørdag og søndag! Regelmæssigheden tiltaler mig, og jeg får gjort ting, som jeg normalt glemmer og bliver frustreret over. Det er rigtig rart.

Lige nu kæmper jeg med lysten til at drikke mere kaffe, haha! Åh, det smager jo bare så godt! Men en espresso og en almindelig kaffe må være nok for denne morgen... Tror jeg. Skal i Kvickly og se om de har noget kradsbørstigt afløbsrens, når de åbner om lidt - og så kan det jo være at jeg alligevel tager en kaffe mere, når jeg kommer tilbage ;o)

I månedens Lime, altså Nettos gratismagasin, står der i mit horoskop:

"Der er mange ting, som kommer til at gå hurtigere end forventet. Du er i dit kreative hjørne, men har mest lyst til at være alene. En sag i forbindelse med et skriftligt anliggende vil vise sig at blive positiv for dig. Der er romantiske toner i luften i den sidste halvdel af måneden. Det er også her, at du selv bruger en del energi på at flirte, og som du har det rigtig godt med. Du får en overraskelse".

Jamen altså! Lad os lige bryde den ned i atomer.

"Der er mange ting, som kommer til at gå hurtigere end forventet".
Praktik! Efter at den sidste røg i vasken er jeg jo ikke ligefrem optimistisk på det område. Men en flygtig bemærkning lørdag førte til at jeg fredag stod med papirerne i orden - sådan!

"Du er i dit kreative hjørne, men har mest lyst til at være alene".
Jeg synes, jeg ER i mit kreative hjørne for tiden. Fx gik jeg i gang med at sy kjole i går. Og jeg har en større trangt til at skrive end jeg har haft længe, og fx skal jeg til at lave noget for en anden blog nu. Og så føler jeg mig generelt inspireret, ikke mindst i forhold til den podcast, jeg skal lave til en event i forbindelse med forskningens døgn. Så ja, jeg føler mig krea for tiden, og det er rart. Jeg ved ikke om jeg mest har lyst til at være alene... Jeg ER meget alene og har stort behov for alenetid, men jeg elsker jo også at hygge med venner og hænge ud. En god balancegang af det hele, tak :o)

"En sag i forbindelse med et skriftligt anliggende vil vise sig at blive positiv for dig".
Den blog, jeg skal skrive for?

"Der er romantiske toner i luften i den sidste halvdel af måneden. Det er også her, at du selv bruger en del energi på at flirte, og som du har det rigtig godt med".
Interessant... Vi går ind i sidste halvdel af måneden i morgen, så nu må vi jo se. Jeg føler mig ellers ikke i mit romantiske hjørne. Siden i sommer har jeg fuldstændig mistet lysten til en kæreste, og jeg synes kun den følelse bliver bestyrket. Men en flirt kunne da være interessant. Hvornår har jeg sidst haft det??!? Det har jeg vist ikke i flere år... Ikke hvad jeg kan huske, i hvert fald. Men jeg kan jo heller ikke genkende flirt om jeg så satte mig oveni den.

"Du får en overraskelse".
Jeg håber sandelig, det er i form af penge.

Nå, jeg kan høre Kvickly kalde!

Resten af dagen står på bibliotek, praktiske småting, dans (to timer, hvis jeg orker) og så kommer Maria til madklub.

Hav den dejligste dag i verden <3

4 kommentarer:

 1. Uh, det er sjovt når det passer. Tror ikke på den slags, men positive ting der falder i hak er jo ret så rart!
  Jeg hepper på flirt, penge og afløbsrens!

  Hvor er du god til at komme op! Jeg er desværre blevet lidt sløv og står op ved 8.30 tiden lige for tiden.

  SvarSlet
 2. ej, jeg synes da ikke at 8.30 er sløvt! Det skal også siges at det ikke er altid jeg ligefrem kommer OP kl. 7. Men der ringer mit ud, og så begynder jeg at vågne. For det mest kommer jeg først op 7.30 - 8.30 et sted, men det synes jeg også er fint. I kontrast til i hvor lang tid jeg har sovet den halve dag væk. Sætter jeg ikke ur, vågner jeg nemlig først kl. 11 ;o)

  Jeg fik afløbsrens, men er ikke helt tilfreds... Det er bare den jeg plejer, og jeg havde håbet på noget endnu mere ætsende, miljøforgiftende og effektivt stads, hæhæ.

  Jeg tror heller ikke på horoskoper. Eller astrologi i det hele tiden. Minder mig om en fyr jeg en gang havde scoret, der om morgenen spurgte mig om jeg troede på astrologi. "Øh, nej! Gør du da det??". "Ja", svarede manden så. Hvor USEXET er det?

  SvarSlet
 3. hahah! Mega usexi! Men også lidt sjovt! Så lå han lige der og håbede at i kunne blive enige om stjernerne synes i var ment for hinanden, og så skød du den *bang* til jorden!

  SvarSlet
 4. Han blev hurtigt verfet ud ad døren ;o)
  Det havde garanteret noget med stjernernes konstellation at gøre!

  SvarSlet

Blog-arkiv