tirsdag den 8. marts 2011

Pastelkager

Og SÅ blev der Cup Cakes til min fest! I læssevis! Opskriften på Magnolia Vanilla Cup Cakes kan snart findes på stort set ALLE blogs rundt omkring, men jeg fandt min hos Emily. De er ikke spor svære at lave, tværtimod, men man skal liiiiiige regne med et ret stort forbrug af flormelis. Godt lavede jeg halvanden gang af portionen, men endte med at bruge i hvert fald 3,5 pakker flormelis til formålet. Og så har vi slet ikke snakket om smørforbruget - kagen er ikke for fedtforskrækkede! Halvanden pakke smør til dejen og halvanden pakke smør til frostingen. Men den smager også VIRKELIG godt og man har ikke behov for at råæde dem, da man rimelig hurtigt får nok af frostingen, haha.

Jeg var lidt nervøs for om kagerne skulle blive kedelige, når nu det "bare" var vaniljekager. Normalt ville jeg nok tænke, at jeg ville lave noget chokolade-noget eller putte bær i, men jeg synes, de blev helt fantastiske! I opskriften stod der "vaniljekoncentrat", hvilket jeg tolkede som vaniljeessens, men jeg brugte vaniljepulver (altså det sorte, IKKE vaniljesukker), vaniljestang, lidt essens og lidt vaniljesukker. Så de smagte seriøst godt af vanilje og var bestemt ikke kedelige!

Og så er jeg STOR fan af at man nu kan få BLÅ frugtfarve. Det kunne man ikke, da jeg var barn. Nogen vil måske sige, at det ser giftigt ud, men jeg synes, det er møgflot! Især med et par fine blomster på og det par sølvkugler.

I starten puttede jeg sirligt frosting i poser og med tyl, men efterhånden (ok, hurtigt) mistede jeg tålmodigheden (og besindelsen) og gik over til bare at klaske frostingen på kagerne, haha. Kan godt se, at de andre er pænere.... Men altså, der var også næsten 40 cup cakes, så på et eller andet tidspunkt må man jo give op!

Næsten alle kagerne blev spist, men ikke helt! Og jeg har tre tilbage i fryseren. Det er nu meget rart at tænke på :o)

3 kommentarer:

 1. Wauw, hvor fint - og tillykke :)

  - Anne

  SvarSlet
 2. Tillykke! Hvor er kagerne bare fiiiine! :)

  SvarSlet
 3. Jeg takker :o) Det er bare at få gang i muffinsformene :o)

  SvarSlet

Blog-arkiv