onsdag den 23. marts 2011

Onsdag morgen

Hvis jeg ever får en kæreste, så kommer jeg virkelig til at savne mine morgener. Hvor jeg er bare er mig selv, hører radio, drikker kaffe og hygger. Selvom jeg i dag er lidt træt. I går nat sov jeg kun tre timer og følte mig vildt stresset, da jeg vågnede... Sådan med hjertebanken og alt muligt. Det hjalp lidt at komme til dans, selvom det kun kunne blive til en time pga. tidspres. Men det hjalp på min hjertebanken. Men så regnede jeg jo med at jeg sagtens ville kunne sove i aftes, men nej. Mit ur ringer jo kl.7, men jeg er begyndt at vågne af mig selv en halv times tid før.

Det første jeg gør om morgenen er at kigge ud og se om duerne er stået op. Der sover nemlig altid en stor flok duer ude i mit træ - træet som mine skader også bygger deres rede i. Duerne er et meget godt ur, for de plejer i øjeblikket at vågne omkring kvart i seks. Så er det hyggeligt at ligge og se på dem strække vingerne og én efter en stå op :o) Men i dag var de for længst fløjet deres vej og skaderne var i gang med at bygge på reden.

Her er lidt billeder fra min morgen. Jeg besluttede mig for at bage boller - havde sådan lyst til nybagt brød - og lave en svampeomelet. Mmmmm. Jeg ELSKER morgenmad. Jeg fik også taget et billede af kæmpehjertet ;o) Og af den ene skade, som arbejder flittigt på reden.

Nu skal jeg af sted til yoga.

Hav en dejlig formiddag! :o)

6 kommentarer:

 1. Svampeomelet! Uha! Send en hen til mig, pretty please!
  Når dit hjerte banker for hurtigt kan du jo kramme dit nye hjerte og sige til dig selv at det hele nok skal gå!
  Jeg elsker også mine morgenritualer, jeg er lidt morgensur i det, og skal helst passe mig selv lidt. Det er fordi jeg er gnaven når jeg ikke har fået mad hele natten, når min te,smoothie og lidt brød er nede i maven, så bliver jeg medgørlig og flink.

  SvarSlet
 2. haha ja, jeg er også lidt morgengnaven i det - men 8-10 timer, måske mere, uden mad er da også lige til at blive sur over :-D

  Og svampeomelet var så godt - jeg plejer nemlig at lave spinatomelet, fordi jeg eeeeeelsker spinat. Havde helt glemt hvor godt svamp og æg klæder hinanden!

  SvarSlet
 3. Hvis du nu får en kæreste, er jeg sikker på han vil ææælske at dele sådan en morgen. Det ser brandhyggeligt ud!

  SvarSlet
 4. Jeg har haft et par nætter ligesom dine. Virkelig træls altså! Blæret med omelet fra morgenstundenden af. Jeg elsker også morgenmad, men i hverdagene er jeg altså virkelig stolt, hvis jeg får mig taget sammen til at lave en smoothie.

  SvarSlet
 5. Hmm.. Må man blive feriebarn hos dig nogle dage? - med kost og forplejning, er det ikke sådan det hedder ;) Du kan da starte Nats B&B op!

  SvarSlet
 6. Fie: Jaaaaa, det er da muligt, men problemet er at jeg nyder at være alene om dem ;o)

  Marie: Jeg elsker AL slags morgenmad - også havregryn med rosiner, smoothies eller yoghurt. Troe bare det er princippet "morgenmad" jeg er fan af.

  Katrine: hahaha du kommer bare! Men et B&B i min et-værelses bliver nok generelt LIDT for socialt i længden...

  SvarSlet

Blog-arkiv