fredag den 29. januar 2010

Uden bukser!!

Jeg går jo aldrig med bukser. Jeg har altid enten kjole eller nederdel på. Men jeg kunne godt tænke mig et par bukser! Synes folk er ret coole at se på med dem, og det vil jeg jo også gerne!

I går gik jeg så ind i en meget dyr butik (Jeg kan ikke huske hvad den hedder, men den ligger på Kronprinsensgade, næsten overfor Flying A) og prøvede bukser, bl.a. nogle fra Philippa K, men jeg ligner jo en idiot!!!! Prøvede tre par, men ingen af dem var, som jeg ville have dem. Derefter gik jeg i Urban Outfitters og prøvede at par på tilbud, men jeg var lige tyk nok til dem.

Men jeg ved heller ikke præcis hvad det er, jeg forestiller mig, jeg vil have.
Jeg ved ikke helt hvad der er smart. Jeg tror nok, at jeg leder efter nogen med lidt høj talje. Måske. Jeg har ledt lidt efter billeder på nettet efter det jeg gerne vil have, bare som inspiration, men har ikke lige fundet noget.

Nu har jeg kig på dem her fra Vero Moda.


Dem vil jeg prøve i dag. Hvad synes I om dem?

5 kommentarer:

 1. Højtaljede bukser eller bukser med læg foran kan ikke anbefales når man har mavse kan jeg hilse at sige!

  SvarSlet
 2. Jeg kan ikke komme med viise ord, blot tilslutte mig problematikken!! Jeg aner ikke, hvad jeg skal gå efter, når jeg død og pine bliver nødt til at købe bukser. Jeg vil rigtig gerne have nogen flere par, men synes altid de sidder helt forkert. Alt med skinny legs er en no-go til mine kæmpe lægmuskler. Og alt der er baggy, forsvinder jeg i.. Så er der pludselig hverken røv eller bryster at finde på mig. Okay, nu får du så al min ophobede frustration (kommer lige ude fra Kolding Storcenter, og er endnu engang kommet hjem med overdele..) :-)

  P.S. Hvordan kan det være, du kom til at tænke på "friweekend"?

  SvarSlet
 3. Læg foran skal man undgå, som Rie siger, hvis man har mave (taler af bitter prøverumserfaring). Hvad med nogen med brede ben, sådan lidt a la sailorpants? De ville også klæde dig, tror jeg, og måske tilfredsstille din indre pin-up :-)

  http://www.tigerrag.com.au/images/%2861%29_LRG.jpg

  SvarSlet
 4. Mave eller ej - jeg synes det ser skidt ud på stort set alle når der er læg foran.. :)

  SvarSlet
 5. Du har ret Linda:-) Den slags er som oftest bare ikke en god ide!

  SvarSlet

Blog-arkiv