torsdag den 21. januar 2010

Badetøj

Jeg vil rigtig gerne have en badedragt, så jeg slipper for at vise min mavse frem, når jeg er i svømmeren, og jeg har fundet et par rigtig fine. Problemet er bare især prisen - men også størrelserne


Jeg er mest lun på den første her fra Modcloth.
Men den er til store størrelser, og den mindste store størrelse ville garanteret være fin, men den er udsolgt. Er til at betale, men så kommer der moms og skat og hvad det nu alt sammen hedder oveni.


Denne her er også suuuuper fin. Fra Anthropologie - meeeeen den koster så lige 1200 kr.


Så er der denne her, og jeg elsker, at der er lidt ben i.
Men 815 kr - er det ikke også lidt meget for en badedragt?

3 kommentarer:

 1. Øjøjøj...gode fund! Hvor er den sorte fra?
  Jeg er så enig med dig; har aldrig helt forstået bikinier. Brugte kun en en enkelt sommer og følte mig helt galt i byen. Lige nu har jeg en three-piece inkl. top, der dækker maven...et godt alternativ, hvis man ikke kan finde den helt rigtige badedragt.

  SvarSlet
 2. Den sorte er også fra www.anthropologie.com. Uper fine, men hvorfor skal man betale så meget for så lidt stof??? Det er en uskik. Der ligger en anthropologie-butik i Londin - overvejer lidt at få en derboende veninde til at købe den for mig... Meeeeen igen, 815kr er mange penge. Hm.

  SvarSlet
 3. Den nederste er jeg også helt vild med - det er lige før at den kunne få mig til at smutte i svømmehallen og sådan noget "gris" gør jeg ellers ikke :)

  SvarSlet

Blog-arkiv