fredag den 22. januar 2010

Er man egentlig ikke...... bare lidt gammel og kedelig, når man finder det helt ok, at fredag aften foregår på sofaen og læsning af russisk litteratur?

And so what... Vil prøve at tage en mindre pause fra alkohol. Jeg kan jo ikke styre det. I en alder af næsten 32, flot flot. Ved ikke om jeg egentlig helt burde lade være med at drikke og acceptere at alkohol og mig bare er en farlig cocktail (ha ha ha) eller om jeg skal fortsætte med at bilede mig selv ind at jeg godt kan ændre på det - en illusion jeg har levet med i halvdelen af mit liv.(P.s. Nanna - jeg er nu nået til side 428 ;o))

7 kommentarer:

 1. Du kunne såmænd også blot være russiskstuderende...jeg har brugt en del fredag aftner i selskab med russisk litteratur i hvert fald. Hvad er du i gang med?

  SvarSlet
 2. Jeg læser Krig og Fred! Er vist egentlig første gang jeg læser noget russisk litteratur... Holder mig ellers normalt til det nordiske... Men jeg nyder det meget!

  SvarSlet
 3. Jeg er svært imponeret!

  Jeg er ikke sikker på, jeg forstår, hvorfor russisk litteratur er så højt på klassikerlisterne alle vegne. Der er såååå megen beskrivelse af alting, at jeg bare mister pusten.

  Men fortsat god fornøjelse :)

  SvarSlet
 4. Tak!

  Ja, men jeg må også sige, at jeg af og til forbander de helt utroligt lange beskrivelser af slagene laaaangt væk!

  Så lige på din blog at du har skiftet til nordisk - det er præcis det jeg har læst ;o)

  SvarSlet
 5. Der kan man bare se. Nordisk er dejligt. Det er russisk for så vidt også. Men kandidaten, hvor man selv vælger fag, dét er rigtig dejligt!

  SvarSlet
 6. Uha ja - selv at vælge kurser er det rene slaraffenland! Jeg savner at læse på uni.... Tænk, at jeg skulle prøve at være misundelig på det ;o)

  SvarSlet
 7. Jeg kan levende forestille mig, at jeg kommer til at savne friheden og mulighederne, når jeg først sidder i et eller andet job og har helt bestemte ting jeg bare skal hver dag. Ævs manner. På den anden side så blir det jo nok meget rart med det der 'løn' i stedet for su...

  SvarSlet

Blog-arkiv