søndag den 10. januar 2010

Firser-lækker

I går aftes gjorde Marie mig opmærksom på noget foruroligende: "Ej, jeg har opdaget noget mærkeligt, vidste du at Jeff Bridges har været lækker?", spurgte hun mig. OG nej, det kan man ikke påstå at jeg vidste, og jeg var da også meget skeptisk og forlangte billedbeviser.

Sådan husker vi ham - som The Dude i The Big Lebowski.

Sådan har han også set ud - surprise.
Meget firser, men med veltrænet mave.
(Dog stadig ikke min type)
Kan du jkende ham? Jeg synes, det er svært... Men den er god nok, det er ham.

Det sjove er, at jeg så tænkte, at jeg ville blogge billederne og Maries opdagelse, så poppede der et andet indlæg op om Jeff Bridges i min google reader. Fie fra Flo´s Diner bloggede i går om Jeff Bridges og hans hjemmeside, som efter hendes udsagn skulle være ret cool. Jeg har ikke selv nået at eftertjekke påstanden.

Men altså, hvor lille er verden? Jeg tænker ALDRIG på Jeff Bridges. Og så dukker han op to gange på en dag!

4 kommentarer:

 1. Hæhæ, to sæler én tanke... Måske var det fordi, Baker Boys var i fjernsynet? Der havde han jo faktisk en mellemstation mellem sixpacken og Lebowski, hvor han var en temmelig nydelig fyr.

  SvarSlet
 2. Ah, den så jeg ikke - men det gjorde Marie måske! Det må jeg undersøge.

  SvarSlet
 3. Hæ, nej, jeg anede faktisk ikke, at Baker Boys var i TV! Jeg er lige flyttet i går og har endnu ikke fået sluttet TV'et til. Når jeg kom til at tænke på Jeff Bridges i går aftes, var det fordi jeg faldt over en anden tidlig Bridges-film, nemlig Starman, online.

  Så det er det utrolige tilfælde, og den lille verden, der har rådet!

  /marie

  SvarSlet

Blog-arkiv