fredag den 15. januar 2010

Det er formiddag...


... Jeg drikker en stor kop Kushmi-te, hører P1, har makeup under øjnene, læser lidt i Krig&Fred, spiser æg, Støvsuger, nusser rundt, har sovet dårligt, trænger til knus og kys, rydder op, glæder mig til at se niece-Helene i morgen, skal have bagt mit første rugbrød som har været tre dage undervejs, ser frem til at gå en tur med Gudny, snøfter og er lidt forkølet, har en date i aften, synes vejret er lidt gråt, glæder mig til at lave lækker pizza til Philip i morgen, drikke rødvin og måske spille Scrabble, har planer om at tage på loppemarked med Birgitte på søndag, synes at Vampire Weekend, God help the girl, The airborne Toxic og Camera Obscura er totalt fedt musik, har allergi så min næse, gane og ører klør, kan ikke beslutte mig for kjole til i aften, skal have bagt de fastelavnsboller, drikker mere te, har brug for en smothie med meget ingefær, glæder mig til Madrid med Lea i Feb., vasker op, burde finde ud af hvad jeg skal stille op med mit sølle liv, er lidt ked, og meget nostalgisk,vil poste/blogge billederne fra hygge med Nanna den anden dag.

God weekend til jer - når den tid kommer.

12 kommentarer:

 1. Det lyder som en super hyggelig weekend du går i møde. Og fedt med daten i aften :-D

  SvarSlet
 2. Ja, jeg synes også at min weekend er spækket med hyggelige ting! Og ja, ønsk mig held og lykke med i aften ;o)

  SvarSlet
 3. Uh uh, held og lykke! Nu er du tvunget til at opdatere os på aftenens forløb ;-) Jeg ville godt nok også gerne snart på date, men det er som om, jeg ikke tør springe ud i det.. Og ikke ved hvor jeg skal finde dates henne, når jeg ikke vil ud i netdating igen igen. Hmpf!

  P.S. Jeg mindes, at du er kreativ i et køkken, så nu må du snart invitere til lidt bloggerhygge i din hule og på en gåtur på Christiania. Jeg er i Kbh i næste uge ;)

  SvarSlet
 4. Jeg skal nok krydse fingere for dig i aften :-D Og så håber jeg på en god update i morgen :-D

  SvarSlet
 5. Hæ hæ, jeg skal nok holde jer informeret ;o) Nu er kjolen valgt...

  Katrine, mit nummer er 20313979, skriv eller ring, så slår vi pjalterne sammen!

  SvarSlet
 6. Super, det er noteret :-) Når jeg endelig er i København er jeg mere en klar til at gå naturen tynd! Jeg har jo pludselig ikke været der siden september.. Miss Happiness kan jo joine os, hvis hun har tid og lyst?

  SvarSlet
 7. Klart hun kan! Det er jo samme "hood" :o) Kunne være hyggeren!

  SvarSlet
 8. Orv ja, det kunne da være super hyggeligt! Og tror faktisk ikke jeg har andre planer i næste uge end speciale - og man skal jo slappe af en gang i mellem :-D

  SvarSlet
 9. Dejligt! Og ja, det skal man nemlig ;) Er der en dag der passer bedre for jer end andre? Jeg har jo ferie og nærmest ingen planer, udover at nyde Kbh!

  SvarSlet
 10. Jeg har kun planer fredag, så alle andre dage vil passe mig fint :-D

  Uhh det bliver spændende, selvom jeg allerede er en smule nervøs. Jeg er altid lidt genert når jeg møder nye mennesker, men jeg plejer hurtigt at "tø" op og snakke en masse :-D

  SvarSlet
 11. I får lige mit nummer også 29897456, så er det lidt lettere at få fat på hinanden. Kathrine send mig en sms :-) Jeg har allerede skrevet til Natascha. Hvad siger du/I til onsdag eller torsdag?

  Og ja, det bliver spændende, men med garanti super hyggeligt :-)

  SvarSlet
 12. Jeg glæder mig!!!

  Og p.s. Date gik godt ;o)

  SvarSlet

Blog-arkiv