torsdag den 29. juli 2010

AppleJack og Asger Jorn

AppleJack vil fra i dag af ture lidt rundt i København og omegn.
I dag var han på Louisiana.

9 kommentarer:

 1. Som kæmpe kæmpe stor My little pony fan, må jeg straks slutte op om dette tiltag! Hvad mon han syntes om Jorn?

  SvarSlet
 2. Han satte stor pris på Jorn, faktisk, men glæder sig til at komme på bryggen og drikke kafe snart. Han er doven!

  SvarSlet
 3. Gosh, det havde jeg ikke troet om applejack, han er da ellers så kæk med fregner på kinden.. Og da jeg var lille var han altid prinsen på det lyserøde My little Pony slot, hvor han så var kærester med hende her: http://www.mlptp.net/forums/wanted-buy/75045-bubbles-need-tail.html .. min har dog stadig hale!

  SvarSlet
 4. Æv, den går bare ind på hovedsiden - men er det Cotton Candy?
  Jo, han er lidt doven, vil helst bare ligge og hygge... Min yndlings (næstefter Apple Jack, der var den første) var Sparkles.. Oh, og Confetti! Og så én med en blomst efter min fødselsdagsmåned... Hm, jeg rodede lige igennem dem den anden dag, da jeg skulle finde AppleJack, men syntes der var så få! Og jeg havde da 23. Men en hurtig eftertælling sagde da også 23... Men jeg fik ikke set nærmere på dem. Må jeg lige en af dagene.

  SvarSlet
 5. uh jeg havde bare 13, men havde den store hvide stald, det lyserøde slot og den lille blå stald, og det var alt jeg ønskede mig i flere år. Jeg er stadig fan og har nederdel og tshirt som bliver brugt hele tiden.
  Og det lyserøde slot har stået meget fremme de seneste år, men ja, så gik det i stykker under forrige flytning..

  Og det er Bubbles som var prinsessen. Applejack, var min søsters eneste, men det var mest mig der legede med ham. Bubbles var min første og alltime favorite!
  Uh, hyggeligt med ponysnak!

  SvarSlet
 6. Du har en my little pony nederdel? respekt! :o) Sad lige og tænkte på før, at de vist på et tidspunkt havde en my little pony tshirt i urban outfitters - men den var lidt for lille til mig - gad jeg ellers godt at eje!

  SvarSlet
 7. ej, ok det er en patch jeg har syet på en nederdel. Men min tshirt er en original og meget slidt børnetshirt fra den gang back in the days, hvor vi sad og flettede man og hale på de små fine ponyer.. :)

  SvarSlet
 8. ØJJJ! Jeg havde en lige nøjagtig magen til! Hils!

  SvarSlet
 9. Alt mit tilbehør til dem er desværre væk. Havde ellers også slot og den blå stald - og vildt meget tøj. Kan I huske at der også var søheste? Dem har jeg også to af.

  SvarSlet

Blog-arkiv