fredag den 11. juni 2010

Forkert retning!

Arh altså!

Efter et ugentligt træningsprogram der indtil videre har set sådan her ud:
mandag : latinmix
tirsdag: latinmix + dancefit
onsdag: latinmix + dancefit
fredag: latinmix + bodyfit

...så har jeg taget 1,2 kg PÅ!
Vor herre bevares. Nå. Jeg ved godt det bare er væske/cyklus/forstoppelse m.m. Jeg har jo spist sundt og trænet. Jeg har faktisk trænet 4-8 timer om ugen siden midten af marts. Det er nu 2 1/2 måned. Det synes jeg selv er ret så godt klaret :o)

5 kommentarer:

 1. Det er muskelmasse, det er jeg ret sikker på. Du har trænet så meget i en lang periode nu, og det påvirker afgjort din muskelmasse. Så lad du være med at tage det så tungt og begynd at få målt din fedtprocent osv. i stedet.

  Knus til dig :)

  SvarSlet
 2. Jeg er også sikker på, at det er musklerne der vejer. Mål dig om taljen i stedet og fortsæt med at tjekke, hvordan tøjet sidder på dig. Tag evt. et billede af dig (helfigur) nu og så igen om to måneder for at se forskellen.

  SvarSlet
 3. Det kan i øvrigt være en god idé at udskifte en dansedagene med styrketræning. Muskelmasse øger forbrændingen. Hvis du skærer ned på kagen og fortsætter den gode stil med træning og sund mad, så skal du nok se resultater snart!

  SvarSlet
 4. jeg har muskeltræning om fredagen. det må være fint. jeg styrker også musklerne ved dans, mærker jeg tydeligt. især mavemusklerne.

  SvarSlet
 5. Lidt muskeltræning er bedre end ingenting. Men to gange om ugen vil sætte forbrændingen (yderligere) i vejret. Du vil hurtigere kunne mærke effekten af det. Plus du styrker andre muskler end ved dansen. Men det er sejt at du er afsted i det hele taget så mange timer om ugen.

  SvarSlet

Blog-arkiv