fredag den 31. juli 2009

Min fredag inden jeg blev sløj!

Jeg er ikke den store mælkedrikker - faktisk drikker jeg det aldrig, og jeg har sjældent mælk i mit køleskab, medmindre jeg skal bage. Jeg kan godt lide en sjat mælk, men kan simpelthen ikke nå at få brugt en hel liter inden den bliver dårlig. Men på jobi dag overbeviste Michelle mig om, at mælken fra mejeriet Naturmælk er den bedste mælk i verden - og pludselig fik jeg lyst til at glas iskoldt mælk - og det var deeeeejligt :o)


Jeg nyder et glas mælk.

Mælke-fortaleren Michelle tager sig også en tår.

Jeg lavede den lækreste banan-chokolade-kage i anledning af at medhjælper-Malte havde sidste arbejdsdag. Og FYI, så er det altså IKKE et rumskib nederst i venstre hjørne - det er et øje der græder.

Kagen smager bedst, når den er kold fra køleskabet og den er supernem at lave. Pisk 350g sukker med 4 æg til det er hvidt og skummende. Tilsæt 200 g smeltet smør, 1tsk bagepulver, en god mængde vaniljesukker, tre mosede bananaer, 250 g mel og 200 g mørk chokolade. Bland godt sammen og smid dejen ned i en bradepande med bagepapir. Bages ved 180 grader i ca. en halv time.

den er bedst, når man dekorerer den med smeltet chokolade. Det VILLE jeg også have gjort, hvis ikke det var lykkedes mig at brænde chokoladen på.


Efter job mødtes jeg kort med Rie og var i Genbrug. Så kom Michelle og jeg gik med hjem til hende og så hendes fine nye og STORE lejlighed, lige der hvor jeg allerhelst vil bo!
Vi drak te og spiste et stykke af Maltekagen.


Smukke Michelle tog sig en smøg i vindueskarmen, men tabte cigaretten, da hun skulle posere for fotografen.

Efter at have set lejligheden skulle jeg egentlig tulle lidt rundt og til yoga.. Men så havde jeg det efterhånden så skidt, at jeg hellere bare ville hjem.

Hov, dagen bød i øvrigt også på et natligt opkald fra et gammelt herrebekendskab (Nej, jeg stod ikke lige og skulle på Guldregn dér klokken 4 fredag morgen). Og kl. 9.40 om morgenen fik jeg frækt tilbud fra en anden gammel flamme. Jeg ville ønske at man opfandt en mobiltlf som kunne advare en, hvis sms'erne indeholdt anstødelige ord før frokosttid. Man får jo et chok, når man uforvarende lukker op for en sms med den slags ord. Jeg afslog i øvrigt det frække tilbud.

7 kommentarer:

 1. Elsker, elsker, elsker mælk. Kunne drikke fire liter om dagen, hvis jeg gad slæbe det op i lejligheden.
  Har du fået det bedre? Ellers så kom i hvert fald i gang med det.

  SvarSlet
 2. Jeg har ikke fået det bedre - øv. kan ikke komme til dorthes fødselsdag, for jeg kan næsten ikke trække vejret, hverken gennem næse eller mund. ÆV. Og så har jeg feber og ondt overalt. Goddammit, jeg er træt af mit helbred!

  SvarSlet
 3. Svineinfluenza? Ej...mystisk at du har det sådan. Har du været til læge eller skal det bare soves væk?

  SvarSlet
 4. ved ikke om det kan soves væk, men det er svært at finde ud af, når man ikke kan sove, fordi man ikke kan trække vejret!
  Det er vel bare noget sommerinfluenza... er der jo mange der har. er dog begyndt at hoste lidt, så måske ER det i virkeligheden svineinfluenza.
  Så er det godt jeg lige har arbejdet i en institution hele ugen, så jeg kan have smittet børn og personale - så hvis epedimien bryder ud, så er det sikkert min skyld.

  SvarSlet
 5. somehow er det også lidt sejere at kunne skrive svineinfluenza på sit cv end almindelig influenza.

  pluspoint til dig i øvrigt...for at få influenza til at lyde lidt hygge ved at kalde det sommerinfluenza.

  SvarSlet
 6. Hæ, det føles nu ikke særlig hyggeligt. Sad tidligere og tudede på Dorthes telefonsvarer. Der er ikke meget sommer over det her.

  SvarSlet
 7. Øko minimælk er et hit, som jeg desværre ikke drikker nok (og på job får vi letmælk). Må jeg lige komme i gang med. Og god bedring!

  SvarSlet

Blog-arkiv