mandag den 20. juli 2009

AVS

Jeg har fået ondt i halsen! Eller også er det ørerne, det gør bare ondt i hele højre side, når jeg synker, goddammit!! Det gider jeg bare ikke. Sidder i min sofa med te og halstørklæde og føler mig ussel.

Det må meget gerne gå væk, for i dag skal jeg spille guitar med Philip, og det har jeg glædet mig til. Har fundet nogle duetter frem - det skal nok blive hyggeligt. Selvom jeg øvede mig i går, og jeg er helt utroligt ringe. Men det er også 11-12 år siden jeg spillede. Jeg spillede klassisk guitar fra jeg var 8 og til jeg flyttede hjemmefra. Jeg savner det tit. Hvis jeg får børn (NÅR!!!!) vil jeg helt sikkert opfordre dem til at spille musik - det har virkelig givet mig meget. Først og fremmest socialt, men jeg tror også at man bliver et lidt bedre menneske, hvis man spiller musik ;o)

Jeg er forresten ved at blive vanvittig.
Jeg er jo BESAT af ham yoga-fyren, ha ha. Irriterende at man aldrig møder sådan en rigtigt. Eller, ikke at det ikke var rigtigt, men at man ikke møder sådan en, som så også er interesseret i en selv. SUK.

2 kommentarer:

 1. Jeg har også fået ondt i halsen! Stakkels os. Hvad sker der lige for det!? Og lige midt i min ferie... Det er dog ikke så slemt, at jeg føler mig syg-syg. Men det gør rigtig ondt, når jeg synker.

  God bedring.

  /Maria

  SvarSlet
 2. God bedring til dig også - ja, hvad er det for en uskik? Det er sommer og jeg sidder med stort halstørklæde og drikker varme drikke!
  Det gør så mega ondt!

  SvarSlet

Blog-arkiv