onsdag den 8. juli 2009

Hotte ben!

Jeg har købt de mest über-cool strømpebukser i dag! Jeg glæder mig så meget til at have dem på (men gad vide hvornår?)100 kroner i Magasin, hvor de også havde dem i sorte og blå.

I øvrigt, så havde de før-så-omtalte Kate Moss kjole på tilbud - sat ned med 40 procent! Men ak, jeg kunne ikke klemme mig ned i størrelserne. Jeg var liiiige ved at overbevise mig selv med verdens største selvbedrag : "jeg skal jeg alligevel tabe mig!"
(Og det SKAL jeg jo - jvf. nok så omtalte blodtryk).
Men jeg styrede mig.

Jeg har INGEN penge tilbage. Stort set. Derfor styrede jeg mig også, da jeg faldt over kort denim-jakke (så fin, og jeg elsker korte jakker) sat ned med 50 %, så den kunne købes til 200 kr. Hmmm. Måske skulle jeg lige se lidt på den igen i morgen.

6 kommentarer:

 1. Frække strømper - dem vil jeg også have (og min kæreste vil sikkert heller ikke have noget imod lige netop dét køb).

  Godt at høre at du har det bedre - sikke en forskrækkelse. God bedring.

  Angående din forespørgsel om at deles om shippingen af skoene fra F21, så har jeg lige opdaget, at de ikke har skoene i min størrelse. Den største er en 8'er, og det er for småt til mig. Det var ellers en god idé ;-)

  /Maria

  SvarSlet
 2. Åh. Hvad er det nu str. 8 er?

  SvarSlet
 3. I øvrigt! Da jeg skulle købe strømperne og var i vildrede om jeg skulle have de røde eller sorte, sagde ekspedienten: "Er de til dig? Jeg kan se på dig, at du godt kunne finde på at gå med dem!"
  Hvad FANDEN mente hun egentlig med det?

  SvarSlet
 4. Haha - ja, hvad fanden kan hun så ellers finde på at sige?!? Det er lidt som en kassedame, der engang højt sagde til mig, da jeg købte toiletpapir "nåh, du skal nok have et par billetter til endestationen, hva!?". Ok - måske ikke helt det samme, men hvad fanden blandede hun sig for?

  SvarSlet
 5. HA HA HA HA!! Sagde hun virkelig det? Åh altså, der findes ikke noget som kassedamer med humor!

  Nå, men jeg kan også lige så godt afblæse de ballarinaer, så. Jeg kan sgu heller ikke klemme mig ned i en 38. Dammit altså. Så fine.

  SvarSlet

Blog-arkiv