søndag den 14. juni 2009

Problem løst!

Se, det er da smart! Så behøver man ikke bekymre sig om, hvor man skal gøre af den brugte te-pose - koppen har simpelthen indbygget rum til den!


Og så er det fine farver!

7 kommentarer:

 1. ui, hvor er det smart! Hvor har du fundet dem?

  SvarSlet
 2. Ja, det vil jeg faktisk også gerne vide - især den røde er super fin :) (Når nu der ikke er en lilla!) Og den vil jo være perfekt til vores sunde livsstil her i hverdagene.. (Læs: Katrine henter lige en kop grøn te mere ;)

  Knus K.

  SvarSlet
 3. Hej I to,

  jeg så dem bare på en blog - der stod desværre ikke hvor de fås!!!! Men nu ved jeg, de eksisterer og vil ikke få hvile før jeg har fundet dem - skal nok bringe infiormationen videre når det sker!

  K.h. Natascha

  SvarSlet
 4. Dejligt :) Jeg har lige haft en scrolletur igennem alle dine indlæg i dag, fordi jeg skulle finde billedeinspiration til et hjemmelavet gavekort til en venindes fødselsdag. Der er så mange lækre billeder, du burde selv tage turen - og apropos dit drømmehjem, så fik jeg jo mere eller mindre en tur rundt i hjemmet på denne her måde. :0)

  P.S. Hvor går du til yoga henne? Jeg har lyst til at finde en alternativ mental sport nemlig, når nu jeg ellers bruger så meget tid på fysisk hård træning.

  SvarSlet
 5. Hæ hæ, jeg håber du hyggede dig på turen rundt i mit drømmehjem!!
  Jeg går til yoga i fitnessworld. Jeg synes det er meget smart, at jeg på den måde har så meget frihed. Der er næsten altid et center og tidspunkt, der passer :o) Jeg elsker yoga og kan virkelig godt anbefale det - og tro mig - det kan nu også være sveddryppoende hårdt en gang imellem, men også dejligt og blidt.

  SvarSlet
 6. Okay :-) Jeg træner i fitnessdk, og vælter jo nærmest i tilbud på yoga/pilates - men der er en håndfuld af forskellige slags yoga, og spørg om jeg kan finde rundt i det? Måske jeg bare skal kaste mig ud i det..

  SvarSlet
 7. Wow those cups are brilliant! So simple, why arn't more of these around?

  Hope to hear from you,
  Monika ♥

  SvarSlet

Blog-arkiv