onsdag den 10. juni 2009

Date, gummistøvler og pink øl

I går aftes var jeg på date iført røde gummistøvler, regnfrakke og min røde regnhat.
Ja sgu.
Hvad sker der lige for vejret? Heldigvis skulle vi være indendørs, men selvom man har fin fin blå kjole på, så føler mig sig altså liiiidt mindre smart med gummistøvler som fodtøj. Ikke ligefrem sexet - men besluttede mig for at det dog var mere sexet end at stille op i pladdervåde høje hæle (som jeg med garanti ville falde i)

Jeg skulle introduceres til Nørrebro Bryghus, og jeg blev faktisk temmelig imponeret over de øl, jeg smagte.

Først fik jeg en:

Om den skriver de på hjemmesiden:

En filtreret belgisk hvedeøl på 5,3% alkohol, tilsat hindbær i de sidste dage af modningen. Sammen med at lavt sukkerindhold, og rigeligt kulsyre, fremstår den tør og perlende frisk. Svagt pink og med en markant duft og smag af hindbær, er den en klar vinder, til de mere følsomme ganer.

En let øl som Furesø Framboise, kræver også lette smage. En let røget fisk giver godt modspil til øllens friskhed, en salat med vinaigrette appellerer til øllets syrlighed og dens spinkle maltnoter og hindbærrens frugtighed.

Jeg var ret vild med den! Især at man virkelig kunne smage hindbær, ikke bare som "noter", men som smag. Den var utrolig frisk og PINK.


Bagefter smagte jeg en:


Om den skriver de på hjemmesiden:

Pacific Summer Ale er den anden Nørrebro Bryghus øl, som er blevet til i samarbejde med Garrett Oliver, Brooklyn Brewery. En klar, lys og tør ale på 5,6% alkohol med en ganske let maltkarakter. Til gengæld er såvel duft som smag præget af de tre nye, nordamerikanske aromahumler – Vanguard, Athanum og Amarillo – som denne øl er intensivt tørhumlet med. Resultatet er en sprød, krydret og ret bitter ale, med indslag af citrus og fyrrenåle, som fortsætter i den lange eftersmag.

Den kunne jeg næsten endnu bedre lide!

Det er ikke sidste gang jeg drikker øl der!

Læs mere om Nørrebro Bryghus på deres hjemmeside (klik her)

9 kommentarer:

 1. Og hvordan gik daten?? Du kan ikke slippe afsted med at beskrive sexet regn-beklædning og lækre øl uden at kommentere på HAM ;-)

  SvarSlet
 2. Det kan jo være det er netop derfor hun kun nævner øllet :P

  SvarSlet
 3. Ha ha, jeg skal nok opdatere på ham også. I morgen... Har sovet fra jeg kom hjem kl 17 til nu, hvor det er over midnat. Går i seng igen og lover et snarligt referat af øl-date!

  SvarSlet
 4. Hvor ynkeligt er det at udleve sit ikke-eksisterende love life gennem andres dates?! Ikke spor må det rigtige svar være :-) For så kan jeg tillade mig at forvente et nervepirrende referat ;)

  SvarSlet
 5. Ha ha ha! Det kender jeg alt for godt KAtrine!
  Men der skete bare ikke ligefrem noget nervepirrende på den date... Det var hyggeligt, og jeg snakkede RIGTIG meget. Han var meget sød, men nok ikke lige mit livs udkårne... Såååååå jeg må op på dating-hesten igen!

  SvarSlet
 6. Hmm - den der med at snakke RIGTIG meget kender jeg alt for godt! Måske det allerede der er det tydelige signal på, at han ikke er the one and only?! I hvert fald i de situationer, hvor han ikke får et ord indført.. hehe..

  Måske jeg skal lære at holde mig oppe på dating-hesten, inden jeg kan tage de vilde galopture! Lige nu tror jeg næsten et billede som "dating-marsvinet" passer bedre til mig - jeg kan nå op på dyret rent højdemæssigt, det farer forvildet rundt det meste af tiden og snakker uafbrudt!

  SvarSlet
 7. Hi hi, op på dating-marsvinet og hold dig i sadlen! Sikke et forsæt...

  Det er ikke helt godt, når man føler, man skal holde samtalen i gang i øvrigt. Jeg kan nu næsten ALTID snakke, men alligevel. Synes alligevel at an bør deles om at slynge emnerne ud. Jeg ved ikke... egentlig tænkte jeg, at han nok heller ikke var sådan interesseret i mig, men han skrev igen i går... Tja. Det dating.liv, det dating-liv...

  Jeg vil jo bare så gerne sidde sammen mit livs udkårne på marsvinet og galoppere mod solnedgangen, suk suk.

  SvarSlet
 8. Hvem vil ikke det?... Også suk herfra!

  Og lige præcis - en ligelig fordeling af snakken, så har daten ikke været helt spildt! Men hey, du har da en date mere i denne uge, ikke?

  SvarSlet
 9. Jo, det havde jeg, men den er blevet udsat til et endnu ukendt tidspunkt...

  SvarSlet

Blog-arkiv