søndag den 23. januar 2011

Stener lidt og leger med billederedigering.

Er lidt træt. Gæster gik først lidt i 3 i går, og så kunne jeg ikke gå direkte i seng, så jeg blev oppe til ved 4.30-tiden og så Sonja fra Saxogade på Bonanza - Den serie er fandme sort! For det første, så er fortælleteknisk snille en by i Rusland, og så er moderen (spillet af Jytte Abildstrøm) helt igennem politisk ukorrekt. Det sjoveste var alt det hun sætter den lille Sonja til, som måske er 8 år. Det ville man aldrig se i dag. Fx får Sonja helt og aldeles ansvaret for sine to mindre søskende, Heidi og Lillebor, som hun bl.a. lader lege alene nede i park. Det er også hendes pligt at hente lillesøsteren, der er blevet parkeret hos en nabo, efter skoletid. Jaja, DK så anderledes ud den gang i 1968. Men den er nu vildt sjov at se. Kan jeg godt anbefale at se en søvnløs nat eller en kedelig søndag :o)

Nu vil jeg komme lidt ud i lyset og luften og lege lidt med mit kamera :o)

2 kommentarer:

  1. AHAHAHA, min veninde og jeg ELSKER Sonja! Vi har set Sonja på Bornholm i hvert fald femten gange, og jeg købte hele serien til hende på dvd. Hun er lige blevet mor selv og har allerede lovet, at lille Alberte også skal vokse op med Sonja.

    Det er også virkelig fedt, at Sonja skal hente ting i butikkerne og få det "skrevet", selvom moderen egentlig ikke kan få mere kredit.

    Men se lige Sonja på Bornholm, hvis du ikke har haft den fornøjelse endnu. :)

    SvarSlet
  2. Hæ ja, jeg så den også da jeg var barn! Husker dog bedst Sonjas Jul, hvor det gjorde meget stort indtryk på mig, at de havde et grisehoved! Og Sonja sagde "den ser så ked ud af det" om den! Skal klart have set de andre også. Synes også jeg kan huske noget om en luftballon? Måske det er fra Sonja på Bornholm... Skal klart have set resten.

    SvarSlet

Blog-arkiv