mandag den 17. januar 2011

Kjolemeninger (Golden Globe)

Mange har blogget om kjolerne til Golden Globe, og selvom jeg ikke er modeblogger, så vil jeg da også gerne sige min mening om kjolerne. For jeg er mægtig glad for kjoler.

Først favoritten. Smuk rød kjole, og se liiiiige den figur. Hvor er hun vild, hende Christina Hendricks. Misundelseværdig. Og den første af tre Mad Men-damer som vises her.


Kjolen er meget nedringet bagtil, men det er egentlig fint nok - til gengæld er farven hæslig. Skulle sikkert være guldagtigt, men synes mere den bare er fad og intetsigende. Og uklædelig. Og til Anne Hathaway.


Elizabeth Moss. Den kan jeg virkelig også godt lide, ikke mindst farven. Den ville nu også have klædt Hendricks.


Natalie Portman. Gravid. Kan vildt godt lide rosen. Superfed.


3. Mad Men lady. Frygtelig kjole. Eller, det der er af den. Ok, hun kan bære den, men alligevel. Viser lidt for meget, haha.

Helena Bonham-Carter elsker jeg. Ikke mindst fordi hun er så ligeglad. To forskellige farver sko?? Fin og speciel kjole.


Bryder mig egentlig ikke særlig meget om Angelina, men hun skal have point for denne her kjole, som er ikke bare flasher bryster. Den er måske grænsende til det kedelige, hvis ikke det var for farven og glimteriet.

4 kommentarer:

 1. Helene Bonham er simpelthen så fin, selvom jeg egentligt ikke er så meget til gothagtig stil. Men som du skriver; Hun rocks!
  Jeg så ikke showet, men jeg har dælme lyst til at have fin kjole på og dulle mig helt op, efter jeg så din post!

  SvarSlet
 2. Ja, hvorfor bliver vi aldrig inviteret til den slags fester, hvor man iklæder sig den slags rober?? Not fair. Men... gulvlange kjoler klæder alligevel ikke i min krop, så... hæ hæ.

  SvarSlet
 3. Helena er ALT for cool!

  Og Jan Jones ligner en ho. Sådan set.
  Natalie Portman er da bare en engel. Og jeg vidste slet ikke, hun var gravid! Tak for gossip update ;)

  SvarSlet
 4. Orh.. Helena! <3 Hun er altid fantastisk (:

  - Kit

  SvarSlet

Blog-arkiv