mandag den 24. januar 2011

Ny uge

Mandag formiddag.

Jeg kunne ikke sove i nat. Ved ikke, men jeg var rastløs og havde en underlig følelse i kroppen, så jeg lå på sofaen med fjernsynet tændt, fordi de nogle gange kan få mig til at slappe af og falde i søvn. Så selvom jeg så sov til 8.30 er jeg nu mega træt og har lyst til at krølle mig sammen under dynen og lytte til fin og stille musik.

Jeg har drukket kaffe, skrevet og sendt en ansøgning, spist omelet med spinat og cherrytomater og lyttet til et band, som jeg opdagede i går - belgiske Isbell, som er enormt rart at lytte til.

Om tre kvarters tid cykler jeg til Vesterbro for at danse et par timer, og så er der madklub hos Maria... Sådan bliver mandag. Pyh, hvor er den grå.

4 kommentarer:

 1. Den er SÅ grå, men det lyder til, at du skal lave nogle dejlige ting:) God grå mandag til dig.

  Ditte

  SvarSlet
 2. Du har så ret! Og så længe jeg ikke har gråt i mit sind ;o)

  Og Ditte forresten, jeg har bøn til dig! Vil du ikke nok lære mig at brodere?!? Jeg har nåle og tråd. Men jeg ved ikke hvad jeg skal brodere på... Og hvad jeg skal lave - HILFE!!!!

  SvarSlet
 3. Uhlalah, har først lige set dit svar nu. Vil meget gerne hjælpe, men ved ikke hvordan, for det er noget jeg bare kan.... fordi jeg vist lærte det som ret lille, men jeg tænker lige og laver en plan!

  Ditte

  SvarSlet
 4. Cool, Ditte - du er sej! Det vil jeg se frem til!

  SvarSlet

Blog-arkiv