fredag den 28. januar 2011

Det passer bare ikke!!!!!!

Goddammit for en møgmorgen! Skulle op og ordne en masse ting, bl.a. økonomiske fordi min dagpenge skulle gå ind her til morgen. SKULLE. For det er de ikke. Har panikket og ringet til a-kassen, men de opdaterer system de næste fire hverdage, så de kan ikke tjekke det før på ONSDAG.

Og jeg har ikke en krone.

Lækkert. Syntes lige jeg begyndte at få lidt styr og overblik over økonomi og var optimistisk, men nu har jeg bar ondt i maven og sidder og tuder over det. Jeg HADER den slags. Og jeg er så træt af at mine nerver skal hænge i en tynd tråd over skide penge. ØV.

Udover det, så skal jeg til dans og så til Roskilde for at passe niece natten over. I morgen formiddag tager jeg så direkte ind til byen og til yoga, og fortsætte derefter direkte til Stines Fødsesdags, som inkluderer eftermiddagslagkage og aftendrinks. Men der bliver så i hvert fald ingen bytur til mig. Æv.

Men jeg bliver nok lidt stille her på bloggen ind til søndag aften, hvor jeg udtrækker vinderen af konkurrencen :o) Og I har gode chancer, for kun 7 har deltaget indtil videre ;o)

4 kommentarer:

 1. argh, der er ikke noget mere frustrenende end det dagpengesystem. Jeg er glad for at kunne få dagpenge, men at de kan hyke os sådan ud af den, er altså ikke særligt sjovt.. Håber du klarer weekenden!

  SvarSlet
 2. Det giver mig 14,285714285714285714285714285714% chance for at vinde den! (Du kan nok høre jeg er fan af dine kreative evner, når jeg sidder her Fredag aften og regner i %! :-))

  Håber det ordner sig med pengene...

  SvarSlet
 3. Øv, håber du har fået det bedste ud af weekenden alligevel

  SvarSlet
 4. Tak for kommentarerne! Jeg lever da endnu ;o) Men jeg håber virkelig at de i morgen kan sige til mig at de kommer NU!

  SvarSlet

Blog-arkiv