tirsdag den 11. januar 2011

Black Swan

I går var Marie og jeg inde og se Darren Aronofskys Blacn Swan og jeg blev meget betaget. Selvom den var forholdsvis forudsigelig og jeg normalt ikke er til SÅ meget patos. Men den var smuk og skrækkelig på samme tid, og jeg måtte flere gange holde hænderne op foran øjnene :o)Natalie Portman er næsten irriterende smuk...


Og det er hendes medspiller, Mila Kunis, også.


Klam danseinstruktør.


Gå ind og se den!!!!

6 kommentarer:

 1. Åh, jeg glæder mig SÅ meget til at se den. Jeg elsker Aronofskys film i det hele taget, og selvom jeg har det lidt svært med Natalie Portman, er jeg også halvvejs på vej i biografen.

  SvarSlet
 2. Jeg har også altid selv haft det lidt svært ved Natalie Portman. Men måske egentlig bare fordi hun er så irriterende smuk, hæ hæ. Og i starten af filmen fik jeg faktisk lidt ticks af hendes bekymrede udtryk og trutmund, men heldigvis gik det over i løbet af filmen.

  Af Aronofskys andre film har jeg desværre kun set The Fountain, som jeg har set indtil flere gange, men desværre stadig ikke kan lide... Jo, dele af den, og den er også smuk, men hele det der kosmiske flip gør mig lidt træt. Vil gerne se at få set nogle flere af hans film - Nytårsforsæt!!!!

  SvarSlet
 3. The Fountain havde jeg det også svært med i starten. Nu har jeg set den et par gange - for stemningen er altså god.

  Det er et godt nytårsfortsæt! Requiem For A Dream er ikke ligefrem opmuntrende, men den er virkelig, virkelig god. Den er på min top-ti over yndlingsfilm, i hvert fald.

  Jeg troede heller aldrig jeg ville blive rørt af en historie om wrestling eller fatte sympati for Mickey Rourke, men The Wrestler er OGSÅ fantastisk. :) (Ja, jeg er meget begejstret)

  SvarSlet
 4. Oh ja, jeg havde i øvrigt svoret at jeg aldrig skulle se Requiem for a dream, fordi jeg har hørt om den - og den lyder ikke rar, nej!

  Hmmm. så må jeg jo lukke øjnene, når det bliver for slem ;o)

  SvarSlet
 5. Nu endte jeg med at se Biutiful i stedet, så Black Swan må vente lidt endnu. Men jeg glæder mig stadig. :)

  SvarSlet
 6. ...men det ene udelukker heldigvis ikke det andet :o) Jeg har netop vundet biobilletter til Biutyfull! Var den god? Har hørt, at den er årets film og glæder mig meget!

  SvarSlet

Blog-arkiv