

Æggene blev skilt ad og blommerne sorteret fra, hvorefter det store piskeri gik i gang. Så lidt sukker, og så i med mandel/flormelismassen og vende rundt med lidt frugtfarve. Voila, så har man "dej" til macarons. Pretty easy!


De smagte dejligt, men den ene plade blev ikke så vellykket. De sad fast til papiret. Og da de er mega porøse, gik de i stykker, da jeg prøvede på at fjerne dem. Vildt mærkeligt, for sådan blev første plade slet ikke. Min teori er, at jeg med den første plade fjernede bagepapiret med dem på ret hurtigt, da jeg skulle bruge bagepladen til ovnkartofler. Plade nummer to blev på pladen til de var kolde.
Dog skal det siges om plade to, at de i dag (dem jeg ikke havde molestreret i aftes) godt kunne fjernes fordi de ligesom var tørret lidt... Too little too late, nå. Faktisk virker konsistensen bedre i dag. Har bare smagt på lidt af det, som jeg skulle til at smide ud, så jeg er spændt på om resten fra plade 1 også er bedre... Det finder jeg ud af i aften, når Marie og jeg skal se gyser :o)
Uh, de ser skønne ud. Det må jeg prøve. Kh Louise
SvarSletDet synes jeg helt klart du skulle! Og jeg glæder mig til at lave dem med blå frugtfarve og blåbærsyltetøj næsten gang :o)
SvarSletGod inspiration i det her indlæg! Jeg sagte bare for nogle dage siden til min veninde at "i januar SKAL vi bare bage det", så tror lige jeg sender hende en link til den her post så hun også synes det er en fantastisk idé :)
SvarSletHvor fedt, du blev inspireret, Linn! Og I må bare se at komme i køkkenet. Faktisk blev jeg overrasket over hvor nemme de var at lave, det var jo bare en-to-tre, fine kager :o)
SvarSletDet kan godt være at du ikke kan følge en opskrift, men dy kan dælme bage nogle kager der får mit lyserøde hjerte til at banke og mit mundvand til at løbe! :)
SvarSletJa, af alle mennesker, så burde DU da have lyserøde kager, søde ven!!! :o)
SvarSletMmmm gid jeg havde flere. Er lækkersulten!
Ej, de ser Yummy ud, Natascha :)
SvarSlet