onsdag den 11. marts 2009

Top 5 Dullegrej!!

Mine all time favoritter indenfor kosmetik og make-up! Fik lige lyst til at lave en top 5.




Nummer 1!!! Magnascopic-maskaraen fra Estee Lauder. Jeg har brugt den i mange år, og det bliver jeg nok ved med. Jeg har prøvet at skifte en gang imellem, men jeg vender aaaaaltid tilbage til denne her. Sammen med øjenvippebukkeren er det mit ultimative våben.


Nummer 2!! Jeg ELSKER produkter fra Decleor - desværre er de bare så F&%/%/-dyre. Natcremen er også fænomenal, men det bedste er denne her ansigtsolie til at have under ansigtscremen. Jeg føler mig sååå lækker, når jeg har den på. Lige nu har jeg kun få dyre dråber tilbage i min flakon - så dem gemmer jeg til specielle lejligheder.



Nummer 3!!! Sarah introducerede mig i sin tid til denne fantastiske læbestift fra MAC. Russian Red, hedder den. Jeg har noget nær 100 røde læbestifter i forskellige nuancer og fra forskellige mærker, men det her er en ENER. Farven (Lidt mørkere end postkasse) og konsistensen er i top.



Nummer 4!!! LÆKKER, siger jeg dig - Lækker!! Never Say Dry fra Origins. Får huden til at funkle og stråle. Jeg er vild med den. Men det er ikke så tit jeg har råd til den. Og den dufter himmelsk.



Nummer 5!! Maybe Baby-parfumen fra Benefit. Men kan desværre ikke få mærket i DK, så jeg står altid og savler, når jeg er i udlandet. De har de fineste ting i make-up og skønhedsprodukter i de lækreste halvtredserindpakninger. Parfumen er let og blomsteragtig og minder ikke om andre dufter. Ikke som jeg kender i hvert fald.

Hvad er dine yndlingsprodukter?

2 kommentarer:

  1. Hvor meget koster den der MAC læbestift?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg mener omkring 150 kr i Magasin - lidt billigere, hvis du er i lufthavnen eller udlandet....

      Slet

Blog-arkiv