tirsdag den 3. marts 2009

Nataschas fødselsdag!


I går var det min følselsdag - 31 år blev det til. Dagen startede med at jeg kvart over syv blev vækket af min barndomsveninde, der ringede og sang fødselsdagssang for mig, som hun gør hvert eneste år. Dejligt! Jeg lå og stenede og kiggede ud på regnen i en halv times tid inden jeg stod op, drak kaffe og spiste müsli inden jeg skulle til krisemøde i banken. Bankrådgiver Georg syntes rimeligt nok at jeg var håbløs... Der var ikke meget optisme over linjen, men vi fik snakket nogle ting igennem, og det var trods alt meget rart. Jeg gik derfra og direkte over i Amager Centret og købte ne ny frakke. Jeg havde helt dårlig samvittighed - men det var lovligt nok, for det var min fødselsdagsgave fra mor :o)

Derefter tog jeg ind til byen og snusede lidt rundt inden jeg mødtes med Anne på La Glace og spise LÆKKER kage. Jeg fik en Forårskage med hindbær og Anne fik Efterårskage med masser af chokolade. Det er den som der er billede af ovenover. Verdens dureste kageselskab - regningen blev på 170 kroner for to skiver lagkage og lidt kaffe ;o) Men GODT smagte det, nam nam.

Efter kagespisningen kiggede vi lidt på sko inden jeg fik lynende travlt med at købe ind til aftenens middagsselskab. Jeg var næsten lige trådt ind af døren derhjemme, da de ringede fra skolen i Allerød og tilbød mig jobbet som klasselærer i 7.c - Hurra! Sikke en fødselsdagsgave. Derefter kunne jeg lægge en besked på Bankrådgiver Georgs telefonsvarer med den glædelige nyhed!

Middagen blev rigtig god! Jeg havde lavet fisk i thaisauce til hovedret og panne cotta med limemarinerede bær til dessert - min første erfaring med husblas. SUPERLÆKKERT. Panne cottaen var silkeblød i munden. Efter maden spillede vi Korsbækspillet. Finn og Daniel, Maria og mor mod mig. Jeg tabte stort....


Efter middagen drak Maria og jeg alt hvad jeg vi kunne finde af alkoholiske varer i min lejlighed, hvorefter vi måtte på tur til 7-11 for at skaffe nogle flere øl. Vi sad og hørte musik og sludrede og kiggede på mærkelige ting på nettet (hook!) til langt ud på natten før vi faldt omkuld - mig på sofaen og Maria i sengen.

Sikke en fantastisk dag!!!

Træt fødselsdagsbarn - Godnat og tak for en dejlig dag!

2 kommentarer:

Blog-arkiv