søndag den 29. marts 2009

Den lille hvide kanin

Jeg savner sådan at have dyr omkring mig. Ikke mindst fordi jeg har droppet al tro på kærlighed. Et dyr, som jeg kunne nusse om, ae og som ventede på mig, når jeg kom hjem.

En hund er for krævende, det ved jeg godt. Jeg er alt for lidt hjemme til at det ville kunne retfærdiggøres. Men jeg ville ellers helst have en lille hund. En rughåret miniture gravhund, som skulle hedde Gorm... Eller en chihuahua, som skulle hedde Muffin... Meeeeeen den tanke er droppet indtil videre.

Jeg skulle have haft en af naboens kattekillinger, men det desværre viste det sig jo, at jeg lider at katteallergi.

Så nu er jeg begyndt at overveje kaniner! Små og bløde og nuttede... Jeg kunne jo have to, så de kunne lege sammen (samme køn!). Jeg har tænkt meget over det, men to af mine veninder siger at det er klamt. At de lugter og sviner. Hmmm.

I går, da jeg skulle ud at gå tur, gik jeg forbi en dyrehandler. Jeg gik ind og kiggede på kaniner, og bagefter gik jeg rundt ude ved voldene og tænkte over sagen... Pludselig er der en lille hvid kanin, der springer ud foran mig og over vejen!!


Jeg ved stadig ikke om jeg skal tage det som et tegn, eller om jeg burde være løbet efter og set om den ville føre mig til eventyrland ;o)

8 kommentarer:

 1. Hehe kan se at du skriver at TO af dine veninder siger det samme - så er det ik bare mig;-)

  SvarSlet
 2. Nej, Maria er den anden. Lyseslukkere!

  SvarSlet
 3. Alle dyr lugter, hvor slemt det er, afhænger jo af, hvor meget man gør rent efter dem.

  Jeg vil gerne have sådan en her: http://www.zoozity.dk/Gnavere/Pasning/Pygm%C3%A6pindsvin.aspx

  SvarSlet
 4. Jeg syntes personeligt slet ikke at kaniner lugter eller sviner. Kaniner er faktisk meget renlige dyr. Hvis jeg var dig ville jeg starte med at få én kanin og derefter se om du stadig vil have 2 (:

  SvarSlet
 5. Jeg har selv en lille rødbrun løvehoved kanin på ½ år, og jeg ville da helt klart foretrække den frem for alle andre dyr, en kanin lyder måske ikke af særlig meget.. Men når du har kendt din kanin i lang tid, er en kanin meget mere end den ser ud til.
  -Men det tager også tid at have en kanin, man skal bl.a. mue ud 1-2 gange om ugen, man skal være sammen med den 20 min til 1 time om dagen og hvis det er en langhåret kanin som min skal den ogsåe børstes hver dag. Men held og lykke med det. Hvis det ikke bliver en kanin er der jo også mange andre dejlige dyr man kan vælge.

  SvarSlet
 6. Jeg har selv en kanin som er indenfor. Og den sviner ikke. Den har lært at bruge en bakke som toilet så det er meget hurtigt at skifte bakken og så er der rent igen. Som en anden også skriver lyder en kanin ikke af meget, men man kan faktisk godt opbygge et forhold til dem. Når jeg går rundt i vores lejlighed hopper den efter mig og sidder ved siden af mig når jeg laver lekiter eller ser tv. Man kan også få dem til at komme når man kalder på dem og de kan blive rigtig tamme:) Det eneste minus er at de godt kan fælde meget, men det gør mange hunde og katte jo os :)

  SvarSlet
 7. Kaniner er da bare dejlige!

  SvarSlet
 8. Kaniner er faktisk rigtig renlige:) Jeg har selv en kanin og den har fundet et lille hjørne hvor den sviner:)

  SvarSlet

Blog-arkiv