onsdag den 28. april 2010

Rosenrod?

Er der nogen der har erfaring med naturmidlet Rosenrod? Overvejer at anskaffe mig sådan et præparat pga min konstante træthed... Det skulle give energi.

Har du prøvet det?
Eller har du prøvet andet i den stil?

Jeg er så træt af (ironisk nok) at være så træt hele tiden uden at forstå hvorfor. Jeg synes ikke at jeg er stresset, mit job føles ikke specielt hårdt, jeg motionerer (cykler hver dag og træner tre gange om ugen), får frisk luft og gåture, spiser groft og varieret, får næsten aldrig pasta og ris, prøver på ikke at spise alt for meget kage og får riiiiigeligt søvn.

Alligevel kan jeg falde i søvn midt på dagen og sove i op til fire timer, jeg har ikke den store overskud til at se venner i hverdagen - og nogle gange ikke en gang i weekenden.

Kaffe er min ven - men giver mig kun kortvarig energi. Er spændt på om rosenrod kan give mig lidt mere allround energi...

13 kommentarer:

 1. Har du overvejet et tilskud af D-vitamin? Det er det vitamin, flest danskere mangler over vinteren. Prøv at læs lidt om det på nettet.

  /Maria

  SvarSlet
 2. Hvis du går og tænker meget, kan det altså også gøre et kæmpe indhug i din energi - jeg taler af erfaring.

  SvarSlet
 3. Prøv at gå til lægen og bliv gennemtjekket for vitaminer etc. Det skader ikke og det er gratis. Dernæst.. forsøg måske at stille vækkeuret, så du ikke sover så længe om eftermiddagen. At sove SÅ længe trækker tænder ud (og gør dig mere træt).

  SvarSlet
 4. @Maria : Ja, jeg tager en multivitamin + en ekstra d-vitamin-pille af den årsag...

  @Linda: hæhæ, det kunne aldrig falde mig ind at tænke alt for meget!!

  @Ditte: Hm, ja, det skulle jeg måske prøve. Får bare nærmest angst ved tanken om læger... Husk på at jeg er hypokonder og tror at jeg skal dø af de mærkeligste tinh.

  SvarSlet
 5. Men lige nu er du virkelig træt af at være træt og vil gerne gøre noget ved det :-) Kan det ikke tromle lægeangsten?

  SvarSlet
 6. jeg ved ikke helt... hvad nu hvis han siger at jeg har kræft og skal dø? Jeg HADER at være ved lægen.

  SvarSlet
 7. Selvom det er pinligt at indrømme, er jeg glad for, jeg ikke er den eneste, der nægter at gå til lægen, fordi jeg hellere vil leve i uvidenhed om, at jeg måske skal dø af en ond svulst om et par måneder ;)

  Selv det mindste tjek gør mig rædselsslagen.

  /Maria

  SvarSlet
 8. Sig til lægen at han/hun KUN skal tjekke for vitaminmangel og ikke må sige noget om kræft, aids og andet skidt. Selvom der skulle være noget. Ja. Jaja.

  SvarSlet
 9. Kan man godt sige det?
  For så vil jeg overveje det. Kan ikke overskue en dødsdom.

  SvarSlet
 10. Jeg ville også foreslå et lægetjek, men det er jo allerede gjort.

  Jeg var virkelig virkelig træt og fik af vide jeg manglede d-vitamin, også mere end normalt - så nu tager jeg nogle stærke d-vitaminer og synes det har hjulpet.

  Men det kan jo også være en kombi af vitaminmangel og måske lidt for mange tanker!?

  SvarSlet
 11. Tja, måske også forårstræthed...

  Kommer pludselig i tanke om at jeg fik tjekket d-vitaminmangel i oktober - og det led jeg ikke af. Jeg kan næsten ikke forestille mig at jeg mangler vitaminer, for jeg spiser jo sundt og varieret, så tror at jeg får hvad jeg skal bruge gennem kosten - og oven i det tager jeg jo en multi og ekstra D.

  Tror jeg vil til akupunktør, hvis ikke rosenrod hjælper.

  SvarSlet
 12. Jeg lever også sundt og varieret, cykler min. 11 km om dagen + meget mere sundt.

  Og alligevel var jeg i underskud af D-vitamin. Så man kan ikke tage efter, hvordan man lever. Det handler jo også om kroppens evne til at optage de forskellige vitaminer

  SvarSlet
 13. Jeg bruger rosenrod og det giver mig mere energi uden at gøre mig rastløs. Så det har mine klare anbefalinger hvis du skal bruge lidt mere energi i en travl hverdag.

  SvarSlet

Blog-arkiv