onsdag den 7. april 2010

Jeg holder af hverdagen

Så gik første dag på job efter påske - jeg lagde dramatisk ud med at komme op for at have engelsk med 5.b blot for at opdage at deres klasselokale var fyldt med håndværkere. Så gik der tid med at lede efter et ledigt lokale, hvor jeg kunne gøre af 27 elever... Det var ikke nemt.

Til gengæld fik jeg en time før fri, hurra! Jeg tog i Fitness World til først en omgang Lady Fit og derefter en Latin. Ladu Fit var faktisk vildt sjovt. Det skulle være sådan lidt sensuel dans-agtigt, men ikke strip- eller vulgær stil. Vi var kun få på holdet og jeg var vildt dårlig til det - men morede mig herligt.
Bagefter mødtes jeg med Christian, vi gik en tur, på trods af mine ømme fødder der havde fået vabler af dumme sko, og drak en kop kaffe ledsaget af filosofiske samtaler om døden og parallel universer :o)

Nu er jeg hjemme og har ustyrlig trang til kage - så meget at jeg overvejer hvor lang tid en frossen gulerodsmuffin mon er om at tø op! Og så bør jeg jo bare snart gå i seng. Hverdagen er tilbage med onde, tidligee morgener.

Gid jeg kunne falde omkuld i sådan noget fint sengetøj som på billedet!

4 kommentarer:

 1. Uh hvor danser man lady fit - det gad jeg da også godt prøve :-D

  SvarSlet
 2. I hvert fald på Gasværksvej. Det er hende Natascha Sztuk der er instruktør. Det var sjovt.

  SvarSlet
 3. Super! Det kunne da godt være jeg skulle overveje sådan en time på onsdag - selvom jeg nok kommer til at ligne en klovn :-D

  SvarSlet
 4. så skulle du se mig!
  Tag dobbelttime med mig - lady fit og latin.

  SvarSlet

Blog-arkiv