onsdag den 21. april 2010

onsdagstanker

I går blev jeg sur. Eller, blev og blev.... Synes bare at dagen var dum. Jeg havde vikar i verdens mest irriterende klasse, jeg var så træt, så jeg kom ikke til træning - hvilket kun gjorde mig i endnu værre humør! I stedet sov jeg i fire timer - sikke en lur.

Heldigvis er i dag lidt bedre, men jeg kæmper alligevel med humøret. Det er mest økonomien og energien, der trykker. Har i dag modtaget min årsopgørelse og gjort noget, for mig, meget sjældent - jeg har LÆST den! Uhhhh - og det var ikke munter læsning!!!!

Jeg vil så gerne have en hurtig løsning - men det er der jo ikke på den slags... Jeg må bare være fornuftig og vente, vente, vente. Det er lidt ligesom at tabe sig - det nytter ikke med hurtige kure - man skal lægge livsstilen om.

Men jeg kom til træning - to timers dans. Og nu vil jeg bage boller. Jeg er godt nok næst lige kommet hjem og ligger under dynen får at få varmen, efter at jeg blev gennemblødt på turen fra job til træning, men jeg vil IKKE falde i søvn og sove fire timer igen i dag, for det gør mig i dårligt humør at spilde min tid på den måde.

Næ, jeg gider ikke være sur og i dårligt humør - det er livet for kort til! Jeg kan ikke gøre noget ved fortiden - men jeg har indflydelse på fremtiden og på hvordan jeg takler tingene. Så væk med de negative tanker og frem med positiviteten :o)

Jeg glæder mig til fredag, hvor Stine og Dorthe laver thaimad, som de lærte på et kursus i Thailand... Det bliver SÅ lækkert! Jeg glæder mig endnu mere til lørdag, hvor vores kulturklub skal til vinsmagning og smage argentinske vine og spise tapas - og måske lidt i byen senere... Der er mange gode ting i mit liv :o)

2 kommentarer:

  1. Hvor er det dejligt at læse, at du vælger at se det positive!
    Godt gået, Nat!

    SvarSlet

Blog-arkiv