torsdag den 22. april 2010

Kropsdekorering

Åh, jeg er så evigt træt.... Det er ikke fordi jeg synes, job er opslidende. Så hårdt er det altså ikke... jeg ved sgu ikke hvorfor mine øjner altid hænger nede på kinderne af mig og jeg altid helst vil sove sove sove. Jeg får frisk luft, motion, spiser sundt, får nok søvn... Og alligevel er jeg evig og altid mega søvnig og energiforladt.

Også nu.

Dagen er gået med job, hvorefter jeg tog med en veninde ud og blive tatoveret. Hun var vildt sej og tatoveringen blev vildt flot - jeg er vild med den! Billeder vil komme op senere... Jeg fik lyst til at få en tatoo mere selv. Jeg synes bare at tre lyder af meget. Jeg vil bare sååååå gerne. En lille sløjfe på håndledet, tænker jeg. Kunne være så fint! Nå, det bliver ikke foreløbig - det er min økonomi ikke til.

Bagefter tog jeg til latin. Skulle egentlig også have været til yoga først, men tatoveringen trak ud, så yoga blev skippet. Nu er jeg hjemme. Det har jeg faktisk været i halvanden time. Vil læse og SOVE.

7 kommentarer:

 1. Øv,at du er så trææææt!
  Er du sikker på du f¨r vitaminer nok?? Sån masser af jern og B-vitaminer??
  Og mørkegrønne grøntsager,that's the bomb :-)
  Glæder mig til atse din tusch!!!
  <3 nete

  SvarSlet
 2. Hej Nete - det var desværre ikke mig, men min veninde der blev tatoveret i denne omgang! Jeg har to gamle, men ønsker mig en ny. Men hvornår det bliver må tiden vise :o)

  Jeg tror jeg får nok vitaminer. Jeg kan ikke forestille mig andet. Jeg spiser sundt og alsidigt, så jeg burde være dækket ind. Men måske skulle ma blive tjekket for det en dag...

  Hav den skønneste fredag!

  SvarSlet
 3. Hej Nat

  Kan ikke lade være med at tænke, om du har samme problem som mig, såkaldte "micro-arousals", der desværre ikke er så spændende som det lyder ;-) Det betyder, at din hjerne vågner mange gange i løbet af natten, og det er ikke noget, man er klar over, da det kun er hjernen, der liger vågner et par sekunder - det er mega irriterende, da det betyder træthed, selv om man gør alle de rigtige ting, men det kan da være, det er en forklaring! Jeg fik det konstateret hos en søvnlæge..

  God weekend og god nattesøvn herfra x)

  SvarSlet
 4. En søvnlæge? Interessant... Jamen, det kan da godt være. Faldt om på sofaen kl. 21.30 i aftes, og er STADIG søvning

  SvarSlet
 5. Hej Natascha :)
  Jeg har også selv fået en blog, og jeg har fået lidt inspiration fra din, for jeg eelsker din blog!
  Syntes at den er såå sej!
  Jeg vidste ikke at du havde en tusse!
  Hehe
  Hilsen Julie

  SvarSlet
 6. Fedt Julie! Og joooooo, jeg er sikker på at jeg har vist mine tatoveringer oppe i klassen (jeg har to).

  SvarSlet
 7. NÅÅRH JA :)
  Det havde jeg jo glemt

  SvarSlet

Blog-arkiv