tirsdag den 6. april 2010

Først sove, så aktiv.

Jeg har en dags ekstra påskeferie, fordi jeg har skemafri om mandagen - det er dejligt. Men desværre har jeg brugt en del af den på at sove. Ikke mindre end 15 - FEMTEN timer har jeg sovet i nat. Jeg faldt i søvn ved 21tiden på min sofa. Vågnede kortvarigt op ved nitiden og sov så videre til kl. 12. FLOT. Jeg fatter ikke at jeg har sådan et behov for søvn. Jeg mener, jeg har jo ikke ligefrem knoklet rundt i påsken, vel?

Nå. Whatever. Nu er jeg rimelig frisk og har i løbet af de to sidste timer formået at få smoothie og et æg, ordnet tre maskiner med vasketøj OG bagt knækbrød - denne gang med parmesan og græskarkerner. OG så har jeg byttet lidt af hvedemelet ud med rugmel.

Om en time skal jeg til træning - jeg er lige superaktiv og tager en Power Yoga OG en LatinMix. Hvem skal være smækker til sommer??? Det skal JEG! Sidste uge trænede jeg 4 gange. Det har jeg tænkt mig at slå i denne uge - blandt andet ved at tage dobbelttimer nogle gange. Nu må vi se om planen holder.

2 kommentarer:

  1. Seje Nat :D Jeg føler mig jo helt doven nu, når både dig og Kathrine giver den så meget gas, og min dumme krop forhindrer mig i det samme.. Men jeg er frisk på en masse sjov, fis og gåture, når jeg flytter over (og et håndværkerkursus, hehe..)

    SvarSlet
  2. ups jeg kender det alt alt for godt! i ferierne får jeg altid vendt op og ned på dag og nat hehe :)

    www.blikfanget.blogspot.com

    SvarSlet

Blog-arkiv