onsdag den 21. april 2010

HURRA!
Jeg har ENDELIG fået netradio til at virke på min nye computer!
Så fedt!
Så nu hygger jeg mig med bollebagning, radio og sol ind ad vinduet :o)

4 kommentarer:

 1. Hvad er dit yndlings P1 program(mer)?

  SvarSlet
 2. Hmm, generelt kulturprogrammerne! Litteraturprogrammet, filmland og den slags, men også sprogprogrammerne sprogminuttet og sproglabortoriet. Jeg kan også godt lide at høre Vita, Krause på tværs... og det der naturprogram er også hyggeligt. Men det bedste er, når der gode features og reportager. Synes og det er fedt at høre radioklassikeren!!!! Det er så hyggeligt...

  Apropos er også hyggeligt og interessant. Og så er der jo det der program om religion og tro, det synes jeg også er interessant at høre på...

  Men i det hele taget kan jeg godt lide at have "snak" kørende i baggrunden. Min mor havde også altid p1 kørende i baggrunden, da jeg var barn. Ofte lytter jeg ikke særligt opmærksomt efter, men så fanger mit ører og opmærksomhed et eller andet.

  Hvad med dig?

  SvarSlet
 3. Jeg tror mine yndlingsprogrammer er Stedsans, Natursyn, Harddisken og Klubværelset. Men alle andre også, Verden kort, Panorama, Agenda mm.

  Indtil august sidste år, havde jeg stort set aldrig hørt P1, men så blev jeg en rød bibliotekarisk lejesvend og nu arbejder jeg med P1 på fuld tid - og jeg elsker det.
  Det er jo en kanal fyldt med guld og ædelstene :)

  SvarSlet
 4. Det er jo lige det det er!!!! :o)

  SvarSlet

Blog-arkiv