torsdag den 8. april 2010

Brandalarm


...Og igen startede min dag hektisk. I anden time, da jeg lige var gået på biblioteket med en elev for at finde nogle matematik opgaver, begyndte brandalarmen at bimle - der var brandøvelse! Typisk, nå jeg bare ikke står i klassen! Så jeg fik benene på nakken og hestede op ad trapperne for at indgange 3.u inden de forsvandt i kaos. Men tooooo late, for de var allerede på vej ned. Der var ikke meget to-og-to på en række over det... Og så var det heldigvis at jeg tænke så smart, at jeg ikke bare gik med dem ned, men løb op i klassen og greb protokollen og tjekkede at vinduerne var lukkede og alle kommet ud. For hvis jeg ikke havde gjort det, så havde jeg ikke haft en jordisk kinamands chance (dobbeltkonfekt) for at tjekke at jeg havde alle mand i "sikkerhed".

Nu sidder jeg hjemme og gemmer mig for den opvask som stirrer på mig fra køkkenet. Den skal bare overståes inden jeg tager til yoga og latin. For bagefter skal jeg ud og være prøvekanin hos en gammel veninde, som læser til coach. Håber naturligvis at kan få mig til at indse hvad jeg skal stille op med mit liv ;o)

Og så skal jeg hjem og pakke. For i morgen efter job og træning drager jeg i sommerhus med Maria. Det bliver dejligt - en weekend med 80er-mad, bøger og gåture i skoven. Og en smule vin. Måske med tæpper i haven!

2 kommentarer:

  1. Må man være så fræk at spørge, hvor du har købt den T-shirt?

    SvarSlet
  2. Hej Rikke,
    det må man da gerne - den er såmænd fra H&M! Koster stort set intet og er rar og dejlig. Jeg har flere af samme model!

    SvarSlet

Blog-arkiv