lørdag den 2. maj 2009

tatoveringsdrømme

Jeg drømmer lidt om en ny tatovering... Bare en lillebitte en. Nede på foden. Jeg har forskellige idéer... I mange år ville jeg gerne have en lille mariehøne nede på selve foden, altså ligesom ovenpå foden. Men den skulle være mikrolille, nærmest i naturlig størrelse, og det kan man ikke lave. Men jeg synes, det er supersødt og frækt med sådan en lille tatovering ovenpå foden a la de to nederste billeder. Er også lidt tændt på bare at få en enkelt stjerne eller to, sådan som på de billeder.

Men i dag så jeg faktisk en vildt fed tatovering på en pige i netto. Hun havde to sløjfer bag på læggene, lige over anklerne. Det kunne jeg også godt tænkte mig - jeg kan jo ikke få nok sløjfer. Dog ville jeg nok nøjes med én. Og noget mindre end hendes. Lidt samme form som den nedenunder her, men uden farve og så klart mindre. Bare lillebitte sløjfe bagpå anklen - det kunne virkelig være cool!
Hvis jeg skulle have stjerne som ovenover her, så kunne det godt være, at det bare skulle være omridset. Meeeeeen jeg bliver nu mere og mere tændt på tanken om den lille sløjfe bagpå anklen. Eneste minus er, at jeg ikke selv rigtig kunne nyde den, hmm. Det kunne sgu egentlig også være sejt, hvis den sad FORAN på anklen. Helt lillebitte og bare omridset....

1 kommentar:

Blog-arkiv