lørdag den 9. maj 2009

På halvt blus

Liiiiiiidt træt lige nu. Og om ikke så mange timer kommer min gamle folkeskoleklasse til fest. Her. I min lille lejlighed, som skal nå at undergå en mindre forvandling inden dag.

Men jeg havde simpelthen til sjoveste aften i går! Stine, Dorthe og jeg skulle idéudvikle på bog. Til tapas og vin. Og lidt mere vin. Og hvad vi ellers kunne finde, da vi løb tør for vin. Vi blev lidt berusede og havde simpelthen grineflip hele tiden. Og lavede yoga på stuegulvet. Og fik vendt verdenssituationen.

Aftenen sluttede af med at Stine gik i køkkenet og ryddede op, og da hun kom tilbage sad Dorthe på en stol og hang, mens hun sang - jeg havde lagt mig på sofaen med et tæppe over og lå og sagde "ajjj, vil du ikke nok synge lidt mere for mig, Dorthe?".

Jeg overnattede på sofaen i den surrealistiske lejlighed. Den får meget snart et helt blogindlæg for sig selv - det er den VILDESTE lejlighed. Herskabslejlighed med udsigt over søerne - og med det vildeste indhold. Pigen som ejer den har arvet den fra sin mormor, og mange af hendes ting står der stadg. Og hvilke ting!! Jeg er blandt andet meget, meget forelsket i en sølvskildpadde, som, hvis man løfter skjoldet, har et ur indeni! Den er simpelthen FOR fed. Og der er walk-in closet i lejligheden! Den er bare for vild, den lejlighed.

Nå. Jeg må i Netto efter chips, bajer og toiletpapir.

2 kommentarer:

  1. held og lykke med festen, lyder så hyggeligt!!

    /Mi Confesión

    SvarSlet
  2. Taaak! DET tror jeg også det bliver. Der kommer folk som jeg ikke har set i over ti år!
    K.h. Natascha

    SvarSlet

Blog-arkiv